Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Ondo41 | Büyük Bir Mucize Olmazsa Geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
4786
Kupon Oranı
2.90

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,608
371
83
Rahatsız la bebe. İşi gücü yok bana satasiyor. Dağıtacak adam parayı dağıtacak birini arıyor bulamadı bende ben dağıtırım dedim, bana diyor ki ayıp değil mi 27 yaşında adamsın la ne alaka
😂😂Zoruna gitmiş kabullenemiyor işte hep ben dıyor hep ben sadece ben Ula tek ben ben dıyor bazıları ha kimse ustune alınmasın

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,325
4,838
113
Rahatsız la bebe. İşi gücü yok bana satasiyor. Dağıtacak adam parayı dağıtacak birini arıyor bulamadı bende ben dağıtırım dedim, bana diyor ki ayıp değil mi 27 yaşında adamsın la ne alaka
Reıs benim onu deme sebebım konu basında yoksun kendını araya sokmaya çalışıyorsun 700 mesajın var parayı alıp kacmayacagın ne malum

Redwing40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
766
639
93
Reıs benim onu deme sebebım konu basında yoksun kendını araya sokmaya çalışıyorsun 700 mesajın var parayı alıp kacmayacagın ne malum
Olum ben hırsız mıyım 500 lira alıp kaçacağım uslubun çok yanlış bak böyle itibarsızlaştırma insanları senin olmayan para için parası olandan fazla savaş verme

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,608
371
83
Olum ben hırsız mıyım 500 lira alıp kaçacağım uslubun çok yanlış bak böyle itibarsızlaştırma insanları senin olmayan para için parası olandan fazla savaş verme
Adama niye kızıyon kanka haklı adam sende gece gunduz burda dilen mesaj sayın artsın ondan sonra söz hakkın olsun seninde

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,325
4,838
113
@Leggionaire bak bu adamda çok ıyı adamdı 600 lirayı aldı kactı üzerine alınma burda guvenılcek bır kaç kısı var

Redwing40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
766
639
93
Bilader 700 tane tertemiz mesajım var şu mesaj sayımı şu gereksiz mesajlarla arttırdın ya ne deyim sana :)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,284
50,714
113
Beni başkası alakadar etmez de adam dağıtması için adam arıyor mevzu o lanet olsun nerden yazdık la
Bana dedi dağıt diye brom ilk sayfada söylemişti 10.kisye 50 at diyince ben çekildim aradan 10 işlem yapamam o sıkıntı olurdu işleme falan takilirz gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...