- 1,517
- 643
- 113
Var dostumSende payco varmi
Var dostumSende payco varmi
Bende var DostSende payco varmi
roll takip edemez miyim hemşoYolunumi şaşırdın hemso senin burda ne işin var la 😁
baslamadan kurmuslardır ayarı ondan oyle yapmıstır bunlar hızlı basla sonra dur dıyeSavunma yok. Belli bir sayıda tuttular.ilk 6 dakka 30 küsür sayı oldu. O ara canlıdan girenler yandı
Savunma filan yok bunlardaO kadar çapsız adamlar var ki o 3 luklaeri nasıl attilar sasirdim
Özelden yazarmisnVar dostum
Faul steps hiç bir şey yokSavunma filan yok bunlarda
Ayarlı maçlar
Şimdi ne oldu ben anlamadımSen güldün 10 kişi de şansını deneyecek sayende 👏👏👏
Yazdım.Özelden yazarmisn
10 kiside olma hayalini sevdimSen güldün 10 kişi de şansını deneyecek sayende 👏👏👏
Sen birde voleybol maçlarını izleFaul steps hiç bir şey yok
10 kişiye 100 TL atacak Dostum sadece onu biliyorumŞimdi ne oldu ben anlamadım
Bekliyoruz. Umarım şansımız yaver gider10 kişiye 100 TL atacak Dostum sadece onu biliyorum
O cümleden 10 kişi de olma hayalini kurduğumu nereden çıkardın anlamadım,ben ya da buradaki herkes Dost dediğim kişiler fark yapar mı10 kiside olma hayalini sevdim
Onu anladım da kime atacak ne oldu takip edenler var o kadar onu sordum liste filan yokmuu10 kişiye 100 TL atacak Dostum sadece onu biliyorum
Aynen dofrusur ben izledim peri en az 5 tane kimse yokken kaçırdılar kaybetmeyi yazık olurduSen birde voleybol maçlarını izle
Şike döneceği zaman servis bile karşılamıyorlar komedi gibi
Sennyablis anladın dost beniO cümleden 10 kişi de olma hayalini kurduğumu nereden çıkardın anlamadım,ben ya da buradaki herkes Dost dediğim kişiler fark yapar mı
Onu bilmiyorum kanka neye karar verildiOnu anladım da kime atacak ne oldu takip edenler var o kadar onu sordum liste filan yokmuu