- 7,793
- 1,811
- 113
Eyvallah dostAYBERK ARKADASA BİN TL ATTM KENDİNE 150 TL ALİCAK KALANLARİ YUZ TL ARKADASLARA DAĞITACAK ARTK SANS KİME DENK GELDİYSE KEŞKE DAHA FAZLA VEREBİLSEK... KUMAR DA DA HER ZMAAN KASA KASANR BUGUN PARA VAR YARİN YOK
Eyvallah dostAYBERK ARKADASA BİN TL ATTM KENDİNE 150 TL ALİCAK KALANLARİ YUZ TL ARKADASLARA DAĞITACAK ARTK SANS KİME DENK GELDİYSE KEŞKE DAHA FAZLA VEREBİLSEK... KUMAR DA DA HER ZMAAN KASA KASANR BUGUN PARA VAR YARİN YOK
En güzeliDostlar ondo bana attı parayı paycodan.
9 kişiye payco atıcam. En adil şöyle olur. Başlangıctan maç woon olana kadar en çok mesaj atan 9 kişiye yollıyacağım
kod akışı durdu roll takip ediyorum napalım para lazımEdersin tabi canım ama çok nadir görüyorum seni ondan öyle dedim
Bak dostum hakkaniyet neyseDostlar ondo bana attı parayı paycodan.
9 kişiye payco atıcam. En adil şöyle olur. Başlangıctan maç woon olana kadar en çok mesaj atan 9 kişiye yollıyacağım
Yani dostum baştan sona kadar canlı izledim ve sadece başında ve sonunda yazdım ben. Maçı izlediğim için bu ödülden yararlanamayacak mıyım?Dostlar ondo bana attı parayı paycodan.
Teşekkürler eline sağlıkDostlar ondo bana attı parayı paycodan.
Aynen öyle yapDostlar ondo bana attı parayı paycodan.
Bence sen 74 msj dan dolayi sıkıntı olurYani dostum baştan sona kadar canlı izledim ve sadece başında ve sonunda yazdım ben. Maçı izlediğim için bu ödülden yararlanamayacak mıyım?
Son basketbol attıgı gelirse 10 kişi 100 demişti ordan itibaren mi sayacan anlamadımDostlar ondo bana attı parayı paycodan.
Neden 2 3 yıldır aktif üyeyim. Burada kimseye küfür edip sayıp sövmediğim için , kimseyle tartismadigim icin herhangi bir etkinlikte payım olamaz mı diyorsunBence sen 74 msj dan dolayi sıkıntı olur
Genelde msj sayısı az olanlara yeni gibi bakılıyor dostum benim icjn problem yokNeden 2 3 yıldır aktif üyeyim. Burada kimseye küfür edip sayıp sövmediğim için , kimseyle tartismadigim icin herhangi bir etkinlikte payım olamaz mı diyorsun
Senden bile neredeyse 3 yıl once üye olmuşum varsın yeniyiz diye vermesinlerGenelde msj sayısı az olanlara yeni gibi bakılıyor dostum benim icjn problem yok
Senin dediğin cekilişte 500 mesajı olmayan çekilişe katılamaz rolde fark etmez kim kime artık anladığın budurrrGenelde msj sayısı az olanlara yeni gibi bakılıyor dostum benim icjn problem yok
Olsun dostum. Bu da takip ettiğim son rolldü. Milletin maçını benimseyip izlemek yerine buraya hayt huyt yazmak daha önemli herkes için . Hayırlı forumlarSenin dediğin cekilişte 500 mesajı olmayan çekilişe katılamaz rolde fark etmez kim kime artık anladığın budurrr
Rolde istediğin şekilde takip et mesajda sıkıntı yok arkadaş yanlıs anlatmıs sana sen kafana göre takıl sana birşey diyemezlerOlsun dostum. Bu da takip ettiğim son rolldü. Milletin maçını benimseyip izlemek yerine buraya hayt huyt yazmak daha önemli herkes için . Hayırlı forumlar