Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Ondo41 / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,793
1,811
113
AYBERK ARKADASA BİN TL ATTM KENDİNE 150 TL ALİCAK KALANLARİ YUZ TL ARKADASLARA DAĞITACAK ARTK SANS KİME DENK GELDİYSE KEŞKE DAHA FAZLA VEREBİLSEK... KUMAR DA DA HER ZMAAN KASA KASANR BUGUN PARA VAR YARİN YOK
Eyvallah dost

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
23
18
Ne zaman olacak dağıtım acaba Ayberk kardeş

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,885
4,213
113
Dostlar ondo bana attı parayı paycodan.
9 kişiye payco atıcam. En adil şöyle olur. Başlangıctan maç woon olana kadar en çok mesaj atan 9 kişiye yollıyacağım
Bak dostum hakkaniyet neyse

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
23
18
9 kişiye payco atıcam. En adil şöyle olur. Başlangıctan maç woon olana kadar en çok mesaj atan 9 kişiye yollıyacağım
Yani dostum baştan sona kadar canlı izledim ve sadece başında ve sonunda yazdım ben. Maçı izlediğim için bu ödülden yararlanamayacak mıyım?

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,793
1,811
113
Son basketbol attıgı gelirse 10 kişi 100 demişti ordan itibaren mi sayacan anlamadım

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,418
626
113
Neden 2 3 yıldır aktif üyeyim. Burada kimseye küfür edip sayıp sövmediğim için , kimseyle tartismadigim icin herhangi bir etkinlikte payım olamaz mı diyorsun
Genelde msj sayısı az olanlara yeni gibi bakılıyor dostum benim icjn problem yok

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
23
18
Burada kimse kimseye 1 kuruş vermek zorunda değil bu konuda haklısınız. Fakat çoğu konuda yapılan açıklamalar çok ama çok saçma kardeşim. Malesef istediğiniz şey şu 10 bin mesaj olsun. Kime sovdugu hangi konuya çekim paylas fotosu attığı vs önemli değil. Etkileşimi fazlaysa asıl üyedir sizin gözünüzde

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
23
18
Senin dediğin cekilişte 500 mesajı olmayan çekilişe katılamaz rolde fark etmez kim kime artık anladığın budurrr
Olsun dostum. Bu da takip ettiğim son rolldü. Milletin maçını benimseyip izlemek yerine buraya hayt huyt yazmak daha önemli herkes için . Hayırlı forumlar

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,793
1,811
113
Olsun dostum. Bu da takip ettiğim son rolldü. Milletin maçını benimseyip izlemek yerine buraya hayt huyt yazmak daha önemli herkes için . Hayırlı forumlar
Rolde istediğin şekilde takip et mesajda sıkıntı yok arkadaş yanlıs anlatmıs sana sen kafana göre takıl sana birşey diyemezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...