- 7,763
- 1,806
- 113
Sorma son dk çok iyi boş geçtilerOhaaaa nasıl geldi lann
Sorma son dk çok iyi boş geçtilerOhaaaa nasıl geldi lann
Sayemde dost hallettik puhahhaOhaaaa nasıl geldi lann
Takibi biraktin geldi dost sayendeSorma son dk çok iyi boş geçtiler
Ne alaka baya uzatıyorsun sen işine bakTakibi biraktin geldi dost sayende
Mantıklı değil miBeyler söyle yaptım çekim verdim başka yerde bu miktarı yine basacam son lirasına kadar en azından kayıp bonusu alırım kayıp olsada miktar yüksek sonucta
Aynen iyi yaptin dostBeyler söyle yaptım çekim verdim başka yerde bu miktarı yine basacam son lirasına kadar en azından kayıp bonusu alırım kayıp olsada miktar yüksek sonucta
Mantıklı kardoMantıklı değil mi
Mantıklı olan o zaten de limitlere takılma başka sitedeMantıklı değil mi
La duzgun konus yüz verdikce simariyon bundan sonra muhattap olma ortaya laf atiyosanda bana gelmesin o lafNe alaka baya uzatıyorsun sen işine bak
24forum-kaos.comher okuduğum konuda birini engelliyom çok değişik forum oldu bura ya
Ne yüz vermesi ne diyorsun sen işine baksana hala uzatıyorsunLa duzgun konus yüz verdikce simariyon bundan sonra muhattap olma ortaya laf atiyosanda bana gelmesin o laf
bülten olmadığı için limitler düşüktür canlıdaki maçlara en fazla rota veya vbetten basarsınNalet betcolarin hepsinde limit var şaka gibi
Aga bu hep boyle neyse uzatmayacagim bol sansin olsunŞu konuyu kirletmeyin size zahmet
Rotaya da beni ful limitledi hasbete atayım en iyisibülten olmadığı için limitler düşüktür canlıdaki maçlara en fazla rota veya vbetten basarsın