- 7,763
- 1,806
- 113
Nerde hep böyleyim nerde gördün beni baskası ile mi karıştırıyorsun senAga bu hep boyle neyse uzatmayacagim bol sansin olsun
Nerde hep böyleyim nerde gördün beni baskası ile mi karıştırıyorsun senAga bu hep boyle neyse uzatmayacagim bol sansin olsun
rotada geçen iran ikinci ligine 35k bastırıyodu ilk defa öyle bişi gördüm tff2ye o kadar bastırtmıyoRotaya da beni ful limitledi hasbete atayım en iyisi
Uzatma işine bak diyosunya öyle yapNerde hep böyleyim nerde gördün beni baskası ile mi karıştırıyorsun sen
Dm attım gel konusalım seninleUzatma işine bak diyosunya öyle yap
Dost sitelerin korktuğu o adam senmisin ,Rotaya da beni ful limitledi hasbete atayım en iyisi
Oooppp söz ne yapıyorsunuz la gundiler rahat durun bakalım ikimizde forumun güzel insanlarisinizDm attım gel konusalım seninle
Dermanye gore kacmisiz dost puahahhahaSigaramizi alıp geldik gençler nerede kalmistik
Mantıklı osman.kazan artık 1 kere kazandığını göreyim hep lose konu kilit yaziyir konularindaBeyler söyle yaptım çekim verdim başka yerde bu miktarı yine basacam son lirasına kadar en azından kayıp bonusu alırım kayıp olsada miktar yüksek sonucta
@dermany dost butka bu forumun ziraat bankasidir dost yeddi emin gibi düşün yanlışın varDermanye gore kacmisiz dost puahahhaha
Son adım mi bu dost bol şanslar3
Çekikler Çinlilerr haydi
Ben sana demedım ki iyi ki birşey yazdık makarada mı yapmıcagız he burda herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten ben kötü anlamda demedim zaten bilen bilirDermanye gore kacmisiz dost puahahhaha
Bol sans3
Çekikler Çinlilerr haydi
Bol sans3
Çekikler Çinlilerr haydi
hadi bakalım bol şans3
Çekikler Çinlilerr haydi
Tmm cevabinda boyle olsaydi sen atlama falan diyon neyse bosverBen sana demedım ki iyi ki birşey yazdık makarada mı yapmıcagız he burda herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten ben kötü anlamda demedim zaten bilen bilir
Maça odaklanın Osman abi kızıyor sonra bakTmm cevabinda boyle olsaydi sen atlama falan diyon neyse bosver