- 657
- 159
- 43
Benim yattı ibanaBenimde 20 gün küsur gün sonra onaylandı IBAN verdim ibana yatmadı gidip elden alcam pttden iban verip ibana parası yatan var mı
Benim yattı ibanaBenimde 20 gün küsur gün sonra onaylandı IBAN verdim ibana yatmadı gidip elden alcam pttden iban verip ibana parası yatan var mı
kac bınıncıydın basvuruda dostumBenim yattı ibana
Onu bilmiyorum valla kardeşim başvurum üstünden 2 hafta geçti 3 ucndu haftam da çıkmıştıkac bınıncıydın basvuruda dostum
pekı dostum eywOnu bilmiyorum valla kardeşim başvurum üstünden 2 hafta geçti 3 ucndu haftam da çıkmıştı
PTT kartın varsa otomatik ona yatıyor ptt yi araArkadaşlar bişe sorcam bu 1000 tl lik destek bugün baktım uygun yazıyor yazı da diyor ki uygun görülmüştür belirtilen iban numarasına 15.05.2020 tarihinde yatırılması planlanmıştır. İbana yatırım gerçekleşmemesi halinde ptt den ödenmesi sağlanacaktır diyo banka hesabıma gelmedi tarih bugün yazıyordu çarşamba günü gitsem ptt den direkt alabilir miyim varmı böyle yazıp da gidip alan yardımcı olursanız sevinirim
Alabilirsin ptt gitArkadaşlar bişe sorcam bu 1000 tl lik destek bugün baktım uygun yazıyor yazı da diyor ki uygun görülmüştür belirtilen iban numarasına 15.05.2020 tarihinde yatırılması planlanmıştır. İbana yatırım gerçekleşmemesi halinde ptt den ödenmesi sağlanacaktır diyo banka hesabıma gelmedi tarih bugün yazıyordu çarşamba günü gitsem ptt den direkt alabilir miyim varmı böyle yazıp da gidip alan yardımcı olursanız sevinirim
kac bındın reıs hatırlıyomusunBenim ki de aynı sekilde oldu hesaba gelmedi umarım pazartesi ödenir de PTT mtt ugrasmayi,
Kanka hatırlamıyorum ama 7 gün olmuşkac bındın reıs hatırlıyomusun
Kanka babam SSK emeklisi bana uygun çıkmışssk li calisan olupda bu yardimdn faydalanan varmi ?
tamam dost ben 22 nısanda basvurmustum hala surec devam edıyo daKanka hatırlamıyorum ama 7 gün olmuş
Kafaya göre onayliyorlar bence dostumtamam dost ben 22 nısanda basvurmustum hala surec devam edıyo da
bılmıom nerdeyse 1 ay olmusKafaya göre onayliyorlar bence dostum
Onaylarlar umarım dostumbılmıom nerdeyse 1 ay olmus
benimde babam bagkur emeklisi bende ssk li calisanim basvursam acaba cikarmiKanka babam SSK emeklisi bana uygun çıkmış