- 2,209
- 1,152
- 113
Aynen reis bana da yattı gitmeye gerek kalmadıYarım saat önce yattı bana kanka kontrol et bi
Aynen reis bana da yattı gitmeye gerek kalmadıYarım saat önce yattı bana kanka kontrol et bi
22 nisanda başvurdum hala devam ediyor sıram 70044024 nisanda nisvyrdum hala süreç devam ediyor diyor benim gibi bekleyen varmi
İban verdiysen gün içinde gelir reisBenim cuma günü onaylandı ama ödemesi hala yapılmadı
Aynen tarih oydu bugün geçti
ins bakalım seninkiyle aynıydı benim.Bize de gelir insİban verdiysen gün içinde gelir reis
Kanka bence seninki yarına kalmışins bakalım seninkiyle aynıydı benim.Bize de gelir ins
Süreç devam ediyormu yazıyordu red oldugunu ogrendıgın bavurunun bakıfa yonlendırıldımı yazıyordu?Unutmadan benim red olduğunu kaymakamliktan öğrendim e devletten baktığımda uzun süredir olduğu gibi halen süreç devam ediyor yaziyor
Cuma onaylanan herkese yatmis heralde ben haricBenimde cuma günü ödeme yapilcakti ibana bugün yatmış
Vakifa yönlendirildiği yazıyor 15,20 gündür onaylancak olan takip ettiğim kadarıyla 1 haftayı gecmiyorSüreç devam ediyormu yazıyordu red oldugunu ogrendıgın bavurunun bakıfa yonlendırıldımı yazıyordu?
Bize de yatmadıCuma onaylanan herkese yatmis heralde ben haric
Banada ayni mesaj ayin 16 sinda geldi ibana yatan bisey yok ptt ye gitcez carsamba gunu 15inde yatacak diye 16 sinda mesaj gelmesi de biraz sacma ama bakicaz artikArkadaşlar bişe sorcam bu 1000 tl lik destek bugün baktım uygun yazıyor yazı da diyor ki uygun görülmüştür belirtilen iban numarasına 15.05.2020 tarihinde yatırılması planlanmıştır. İbana yatırım gerçekleşmemesi halinde ptt den ödenmesi sağlanacaktır diyo banka hesabıma gelmedi tarih bugün yazıyordu çarşamba günü gitsem ptt den direkt alabilir miyim varmı böyle yazıp da gidip alan yardımcı olursanız sevinirim