Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Pandemi Tam Kapanma Destek 1100 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wembley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
153
76
28
Faz 1 den aldigi icin kapsam disi birakilmis dün.
Faz 1 deb alsa bile verilecek diyen bakana baksinlar bi :)
Boyle aciklamalara itibar etmeyin arkadaslar.
Hatirlayin herkese 3.000 -10.000 Arasi kefilsiz sartsiz kredi verilecekti ne oldu ? Coguna verilmedi ve bircoguna da 10.000 onaylandigi halde 3.000 verildi. Oysa yine bakanlar bas bas bagirmistu veriilecek diye. Bu arada KÇÖ alan arkadaslar baska bir yardim beklemesin yapilmayacak zira.
Siz 12 13 calisiyorsunuz kçö aliyorsunuz ma devlet diger 13 gunde de bir yerlerde calisip paranizi cikardiginizi dusunuyor muhtemelen. Neyse iyi forumlar

twoface

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
488
118
43
Faz 1-2-3 alanlar tekrar alacak bayram 13 ü 7-8-9 ü gbi yatar
kanka ben faz-1'de ibansız elden almıştım imza atıp bize nasıl yollayacaklar bilgisi olan var mı ptt den tc no'ya göre mi sorgulatıcaz acaba

Nur2461

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
988
96
28
3 kere başvurdum 3 üde işleme devam ediyor 8 aydır ne bankaya para geldi ne pttye işyerindeki kızın arabası var babasının dükkanı ona 2 kez verdiler benim gibi üstüne bişi olmayan anası babası yaşlı garibana vermiyorlar devlet işte iyiye bakıyor kötüyü es geçiyor ne diyim.
Kardesim eger sigortan yoksa bu senin hakkin.

E devlet uzerinden degil sadece muhtarlada gorus ve Mail at surekli Sosyal bakanliga.

Almayan yoktur.

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,844
1,529
113
Ben bız bıze yeterız kampanyasından aldım 1000 tl acaba bu yardımı alabılırmıyım

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,797
5,115
113
ben 1000 lira almıştım insallah bunuda aliriz durumuzmuş ayni

Şuayyipop

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
803
235
43
Annem ptt kartına bakmamıştı geçen seneden bari bakiye sorduk 1 k varmış sanırım bu geçen sene yatmış 1100 de yatar inş.

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,212
1,729
113
faz 1 ve 2 den 1000 tl 2 kere yattı annem engelle evin geliri 0 diye buda yatar diye umut ediyorum bakalım

son1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
536
270
63
Bunuda ellerine yüzlerine bulaştırmazlar umarım ihtiyaç sahipleri alır

Mrtsri41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
204
43
28
Ben aldığımda çalışmıyordum SSK yoktu şimdi var sigorta yani çaşışıyordum aslında ama başvuruyu çalışmıyorken yaptım bana 2 ay önce yatmış olmamıştır bile sigortalı sigortasız fark ediyor mu acaba şartlar değişmediyse diyor ya ondan sordum amma uzattık ya

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,026
51,277
113
Bi suriyeli olamadık

Mehmet1981

ALLAH DELİKANLİ KALPLERE GÜZEL KADERLER YAZAR..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
761
320
63
bro ben baktım internetten sen farklı internetteki farkli ama gönlüm senin anlattıklarından yana insallah doğrudur ben ilk 1000 tl almıştım insallah bunuda aliriz şartlarımız hala aynı cunku
Ben 2 defa 1000 TL aldım.2. bin TL'yi 2 ay sonra PTT hesabıma yatmış.daha sonra farkına vardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...