Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pascal Social Bilgisi Olan

Blancø

🂡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
510
250
63
Silver ile gold turnuvalarında hayvan gibi puan veriyor ftn turnuvasında vermiyordu saldım siteyi

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,748
7,652
113
min 20 ftn çekiliyor diye biliyorum

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
4,475
113
Silver ile gold turnuvalarında hayvan gibi puan veriyor ftn turnuvasında vermiyordu saldım siteyi
Aynen, hatta 2 gün ftn turnuvası denk gelmedi, ayrıca dün 3 tane ftn turnuvasında puanlar hiç oldu kaç tane big win hatirlamiyorum hepsi 0 görünüyordu .Mail attım ama kimse takmıyor.Ayrica yalan dolan başka birşey değil, 9000 puanı nasıl geçiyor hemde aynı turnuvada 3 kişi. Tamamen sallama bir organizasyon

Blancø

🂡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
510
250
63
Aynen, hatta 2 gün ftn turnuvası denk gelmedi, ayrıca dün 3 tane ftn turnuvasında puanlar hiç oldu kaç tane big win hatirlamiyorum hepsi 0 görünüyordu .Mail attım ama kimse takmıyor.Ayrica yalan dolan başka birşey değil, 9000 puanı nasıl geçiyor hemde aynı turnuvada 3 kişi. Tamamen sallama bir organizasyon
Harbiden öyle şimdi tekrar gireyim dedim adam 11k puan yapmış bana 1.1k veriyor tezgah tamamen 0.75ftn dahi kazanamadım daha

SabriBey

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,748
7,652
113

SabriBey

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,748
7,652
113
Sitedeki vbet yurtdışı onların orda olan bu yüzden ya ordan hesap aç yada başka yere binance hesabina at
Çok mantıklı bak hiç böyle düşünmedik.

Hatbete atabilirsin bence Vbetin orjinalini boşver.
Hatbet'te vbet gibi kaliteli bir sitedir.