- 4,687
- 3,201
- 113
Beyler para çekme de böyle eylem hatası alıyorum bilgisi olan varmı vbet hesabına çekmeye çalışıyorum
Ekli dosyalar
-
78.2 KB Görüntüleme: 78
Nasıl 20 ftn yaptın la🫨Beyler para çekme de böyle eylem hatası alıyorum bilgisi olan varmı vbet hesabına çekmeye çalışıyorum
Valla 0.75 1.2 ftn derken birikti birikti oldu da çekemiyorum ki çözemedimNasıl 20 dolar yaptın la🫨
Valla ben baya uğraştımda kazanamadım o yüzden bilmiyorumValla 0.75 1.2 ftn derken birikti birikti oldu da çekemiyorum ki çözemedim
En az 20 çekiliyorBeyler para çekme de böyle eylem hatası alıyorum bilgisi olan varmı vbet hesabına çekmeye çalışıyorum
Sen yazınca farkettim 5 dolar çekmeyi denediğini🫨En az 20 çekiliyor
20 de denedim de olmuyor malesef çözemedim bi türlümin 20 ftn çekiliyor diye biliyorum
5 ile 20 arası denedim hep yine aynı ilk baş 20 denedimSen yazınca farkettim 5 dolar çekmeyi denediğini🫨
Vbet id yazdığın demi5 ile 20 arası denedim hep yine aynı ilk baş 20 denedim
Ben metamaska üç defa çektim sitelere çekmeyi bilmiuorum 20 altında çekmiyor5 ile 20 arası denedim hep yine aynı ilk baş 20 denedim
Aynen, hatta 2 gün ftn turnuvası denk gelmedi, ayrıca dün 3 tane ftn turnuvasında puanlar hiç oldu kaç tane big win hatirlamiyorum hepsi 0 görünüyordu .Mail attım ama kimse takmıyor.Ayrica yalan dolan başka birşey değil, 9000 puanı nasıl geçiyor hemde aynı turnuvada 3 kişi. Tamamen sallama bir organizasyonSilver ile gold turnuvalarında hayvan gibi puan veriyor ftn turnuvasında vermiyordu saldım siteyi
Vbet ve hatbet çekimi 5 ftn yazıyor minmin 20 ftn çekiliyor diye biliyorum
Harbiden öyle şimdi tekrar gireyim dedim adam 11k puan yapmış bana 1.1k veriyor tezgah tamamen 0.75ftn dahi kazanamadım dahaAynen, hatta 2 gün ftn turnuvası denk gelmedi, ayrıca dün 3 tane ftn turnuvasında puanlar hiç oldu kaç tane big win hatirlamiyorum hepsi 0 görünüyordu .Mail attım ama kimse takmıyor.Ayrica yalan dolan başka birşey değil, 9000 puanı nasıl geçiyor hemde aynı turnuvada 3 kişi. Tamamen sallama bir organizasyon
Sitedeki vbet yurtdışı onların orda olan bu yüzden ya ordan hesap aç yada başka yere binance hesabina atBeyler para çekme de böyle eylem hatası alıyorum bilgisi olan varmı vbet hesabına çekmeye çalışıyorum
Oo 5 se iyiymiş benimde 4.6 vardıVbet ve hatbet çekimi 5 ftn yazıyor min
Çok mantıklı bak hiç böyle düşünmedik.Sitedeki vbet yurtdışı onların orda olan bu yüzden ya ordan hesap aç yada başka yere binance hesabina at
Hatayı para çekerken vermiş, yani id tutmadigi için çekim iptali yok.Sitedeki vbet yurtdışı onların orda olan bu yüzden ya ordan hesap aç yada başka yere binance hesabina at
Zaten 5FTN çekim veriyor 20FTN min. çekim 😉Hatayı para çekerken vermiş, yani id tutmadigi için çekim iptali yok.