Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Payfix Hesabımı Çalma Girişimi

rapeme

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
77
14
8
Sibel karadaş tc 31276686896. Buda 2. Numarası 5350678777 mersin toroslarda yaşıyor bekarda yaşıyor 12.12.1979 dogumlu
betson ve vbet sıtelerındekı açığı bulmuş hesaplara gırıp paraları ceken bu benım hesaptan cekecegı esnada kısmete gordum ıptal ettım sonra watsaptan sureklı tehdıt ettı ama fason çıktı

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,115
1,873
113
betson ve vbet sıtelerındekı açığı bulmuş hesaplara gırıp paraları ceken bu benım hesaptan cekecegı esnada kısmete gordum ıptal ettım sonra watsaptan sureklı tehdıt ettı ama fason çıktı
Bayanmış kral valla hella olsun bayanlarda az deil sahtekar hepsi

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,845
6,600
113
Vay rutbelisin he tskda helal kumandanım
Yok be dayıcım Telegrama gir oraya Panel Sorgu yaz arama yerine orda çıkan kanallara katıl daha sonra Panelden ücretsiz şekilde tüm kişileri sorgulayabilirsin.
Her hangi bir hukuki süreç yaşanırsa çok büyük bir suç. Mesela bu kardeş paylaşmış yukarda bilgilerini, bu adamı öldürseler gidip paylaşan adamın başı çok fena yanar ama bilgisizler paylaşıyorlar işte :D

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,698
12,965
113
Yok be dayıcım Telegrama gir oraya Panel Sorgu yaz arama yerine orda çıkan kanallara katıl daha sonra Panelden ücretsiz şekilde tüm kişileri sorgulayabilirsin.
Her hangi bir hukuki süreç yaşanırsa çok büyük bir suç. Mesela bu kardeş paylaşmış yukarda bilgilerini, bu adamı öldürseler gidip paylaşan adamın başı çok fena yanar ama bilgisizler paylaşıyorlar işte :D
Allah allah harbimi cano