- 5,115
- 1,873
- 113
Tşk kardeşimVay rutbelisin he tskda helal kumandanım
Tşk kardeşimVay rutbelisin he tskda helal kumandanım
Hayırlı görevler komutanım rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinle iyi forumlarTşk kardeşim
Peki kral yakın çevreden biri yapmış olabilir mi girmek için telefon kodun lazimHiç bilmiyorum dost ilk defa başıma geldi ya bloke için mail attım bunu herkese yapar bir kişiye yapabiliyorsa
valla hocam bi iyilik yapta bı numara versem bakarmısın bu şerefsızde hesaplarımız gırıpte para ceken kişiydi watsaptan tehdıt etmıştı 10 gun onceTşk kardeşim
Ver kralvalla hocam bi iyilik yapta bı numara versem bakarmısın bu şerefsızde hesaplarımız gırıpte para ceken kişiydi watsaptan tehdıt etmıştı 10 gun once
Saol kardeşim benim allah hepimizin yardımcısı olsunHayırlı görevler komutanım rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinle iyi forumlar
Kanka kod gelirdi hoc bir şey gelmemiş ne maile ne bir yere hesapta payfix anlamış bloklamış zatenPeki kral yakın çevreden biri yapmış olabilir mi girmek için telefon kodun lazim
Amin komutanımSaol kardeşim benim allah hepimizin yardımcısı olsun
+905464146679Ver kral
Saçma olmuşKanka kod gelirdi hoc bir şey gelmemiş ne maile ne bir yere hesapta payfix anlamış bloklamış zaten
Sibel karadaş tc 31276686896. Buda 2. Numarası 5350678777 mersin toroslarda yaşıyor bekarda yaşıyor 12.12.1979 dogumlu+905464146679
betson ve vbet sıtelerındekı açığı bulmuş hesaplara gırıp paraları ceken bu benım hesaptan cekecegı esnada kısmete gordum ıptal ettım sonra watsaptan sureklı tehdıt ettı ama fason çıktıSibel karadaş tc 31276686896. Buda 2. Numarası 5350678777 mersin toroslarda yaşıyor bekarda yaşıyor 12.12.1979 dogumlu
açık hattır bunlar kesin dimiSibel karadaş tc 31276686896. Buda 2. Numarası 5350678777 mersin toroslarda yaşıyor bekarda yaşıyor 12.12.1979 dogumlu
Bayanmış kral valla hella olsun bayanlarda az deil sahtekar hepsibetson ve vbet sıtelerındekı açığı bulmuş hesaplara gırıp paraları ceken bu benım hesaptan cekecegı esnada kısmete gordum ıptal ettım sonra watsaptan sureklı tehdıt ettı ama fason çıktı
Bilgeirnde bunlar var kralaçık hattır bunlar kesin dimi
açık hattır bunlar kesin dimi
Yok be dayıcım Telegrama gir oraya Panel Sorgu yaz arama yerine orda çıkan kanallara katıl daha sonra Panelden ücretsiz şekilde tüm kişileri sorgulayabilirsin.Vay rutbelisin he tskda helal kumandanım
Allah allah harbimi canoYok be dayıcım Telegrama gir oraya Panel Sorgu yaz arama yerine orda çıkan kanallara katıl daha sonra Panelden ücretsiz şekilde tüm kişileri sorgulayabilirsin.
Her hangi bir hukuki süreç yaşanırsa çok büyük bir suç. Mesela bu kardeş paylaşmış yukarda bilgilerini, bu adamı öldürseler gidip paylaşan adamın başı çok fena yanar ama bilgisizler paylaşıyorlar işte
Adamın profilden de mi anlamıyorsunuz jandarma da ya dostu vardır yada kendi bakmışdırOrası bende kalsın kral ama sizs diyecegim tek şey payfix kiralama hep antep van hakkari dogu tarafından yapıyorlar bilginiz olsun
😆😆Adamın profilden de mi anlamıyorsunuz jandarma da ya dostu vardır yada kendi bakmışdır