- 21,556
- 9,635
- 113
Bonusu alanlar meşgul etmeyin desteği aw
Yukarda destek varEkli dosyayı görüntüle 668172 sağ alttan 3 çizgi yukarıda sağdan destek
ben fruit islandda 5k yaptım tavsiye ederimŞartlar bu 150.yatirimli
150 yatırım yapıp mı çektin sen deben fruit islandda 5k yaptım tavsiye ederim
Yatirimlimismi150 yatırım yapıp mı çektin sen de
Öyle diyorlarYatirimlimismi
Kardeş sen yatırım yaptın mı çekim için?ben fruit islandda 5k yaptım tavsiye ederim
5000150 yatirim yaptik diyelim max cekim ne kadaar
Serkan bağlandık yatırımliya çevirmişler diyorum millet de öyle yazıyor vermezler yazıyorsun. Ne adamsınız arkadaşDestek kapalı bonus vermezler bence yükleme çok olmuştur
5000 mis gelirse oda150 yatirim yaptik diyelim max cekim ne kadaar
la sen bağladın die herkes mi bağlanıoSerkan bağlandık yatırımliya çevirmişler diyorum millet de öyle yazıyor vermezler yazıyorsun. Ne adamsınız arkadaş
yok ben ilk yayında gördüm işte burayı hiç bir şartı yoktu nerdeyse ben aldığım zaman. ondan yeni kuralları vs sormayın bilmem 150 yatırım şartı koydu diyorlar bakKardeş sen yatırım yaptın mı çekim için?
Ödendi miben oynadığımda sanmıyorum sitede aktif 100 kişi olsun , şu an baksana canlı destekde 92 kişi sıra var diyorlar. fruit bilmem diye oyun vardı rasgele girdim şanslı geldi oradan çevirdiydim. slot şans işi biliyorsun ne desem yalan olur. Payfix kullanmıştım çekimde document id diye bişi cıkıyor orası da TC yazılıyor bilginize canlı yoğunsa onla da uğraşmayın
Ekli dosyayı görüntüle 668168
Kardes bağlanmıyor bende o yüzden yazdık boş yapmaSerkan bağlandık yatırımliya çevirmişler diyorum millet de öyle yazıyor vermezler yazıyorsun. Ne adamsınız arkadaş