- 258
- 120
- 43
Payfix kullandım çekimde diye paragrafa yazmış ödendi mi yazıyorsun. harbiden sıkıntılısınızÖdendi mi
Payfix kullandım çekimde diye paragrafa yazmış ödendi mi yazıyorsun. harbiden sıkıntılısınızÖdendi mi
ulan millet bağlanıyor diyorum ben de, daha görmeden vermezler site falan yazmışsınKardes bağlanmıyor bende o yüzden yazdık boş yapma
evet dostum çekim geldikten sonra paylaştım ben burada zaten bir tık bu yoğunluğun filan oluşacağını bildiğim için ilk bi kendim sakin sakin yaptım sonra paylaştımÖdendi mi
Oraya çıkış yazacaksınÜye olurken giriş diye bir yer var oraya ne yaziliyor
yavaştan yatırımlı yaparlar 1 gün filan böyle yoğun geçerse max limiti düşürürler 1000 çekersin 300 çekersin gibi sonra da saçma sapan yeni siteleri görürler oradaki 3000 yap 300 çek gibi değiştirirler. klasik benceSerkan bağlandık yatırımliya çevirmişler diyorum millet de öyle yazıyor vermezler yazıyorsun. Ne adamsınız arkadaş
Doğru kanka iyi zaman yakalamassin ama sen, iyi oldu söylediğin yararlanan yararlanır umarımyavaştan yatırımlı yaparlar 1 gün filan böyle yoğun geçerse max limiti düşürürler 1000 çekersin 300 çekersin gibi sonra da saçma sapan yeni siteleri görürler oradaki 3000 yap 300 çek gibi değiştirirler. klasik bence
Kullanıcı adıÜye olurken giriş diye bir yer var oraya ne yaziliyor
Kullanıcı adıKayıt olurken giriş ney la, ne yazcaz
sorunsuz çekenler olursa izlediğim yayınında linkini atarım yayın başı 400 TL filan dağıtıyorlardı yine aynı şartlarda 10x çevirimli üst limit yüksek olarak kod filan dağıtıyorlardı oradan da yayında. maksat oynayan kazansın siteler hep kazanıyorDoğru kanka iyi zaman yakalamassin ama sen, iyi oldu söylediğin yararlanan yararlanır umarım
Bu altyapı yapmazyavaştan yatırımlı yaparlar 1 gün filan böyle yoğun geçerse max limiti düşürürler 1000 çekersin 300 çekersin gibi sonra da saçma sapan yeni siteleri görürler oradaki 3000 yap 300 çek gibi değiştirirler. klasik bence
Kimin yayınısorunsuz çekenler olursa izlediğim yayınında linkini atarım yayın başı 400 TL filan dağıtıyorlardı yine aynı şartlarda 10x çevirimli üst limit yüksek olarak kod filan dağıtıyorlardı oradan da yayında. maksat oynayan kazansın siteler hep kazanıyor
bana da öyle geliyor ama betewinde 1 haftada 400k kazanınca yeni açılan siteler fırsat olarak görmeye başladım ben ya ondan bu heyecanBu altyapı yapmaz
hiç tanındık biri değil öylesine denk geldi arayıp bulmak lazım insanlar çekebilirse arayıp bulacaz napalımKimin yayını