Kardeş ödedi mi derken 150 yatırım çıkarmışlar şimdi onun için sorduk boş yapma işine bak sana birşey soran olmadıPayfix kullandım çekimde diye paragrafa yazmış ödendi mi yazıyorsun. harbiden sıkıntılısınız
Sitemizde kayıt olduğunuz E-posta adresinizi Ve sitenin Kimlik ID numaranızı temin ediniz.mail id neymiş ya
aptal olan sensin beyincik naklide olmaz sanayağlama nerde kardeş? aptalsanız kendiniz ve çevreniz bilsin bunu lütfen bana belli etmeyin be. Tecrübemi paylaştım ve sayemde suradan 3-5 kişi daha çekim yapsa yeter dedim. ama senin gibi aptallar da görüyor şu yazıları maalesef. Neyse ne haliniz varsa görün konuyu takip etmek sinir bozucu olmaya başladı
Bende de aynı napcazBende de aynı kral bekliyoruz bakalm
Bağlansa da bekletiyor bı msj atıyo devamı yokSıra 1 muhtemelen baglanmıcak
Baglandı sadece mesajda yazmıyo kamilBağlansa da bekletiyor bı msj atıyo devamı yok
Çoğu suriyeli Afgan doluAdam koskoca bonus canlıdan alınıyor yazmış hala avel avel soru soruyorsunuz aw, azıcık okuyun ya ne sıkıntılı adamlarsiniz okuma yazmanızda mi yok
Yaş çok komiksinnn🤨🤨🤭🤭🤗🤗Millet Pirana gibi mk. Bonus mu dayanır bu foruma
geçenlerde yayın izlerken adını duydum sitenin. ilk üye olmadım çok amatör geldi sonradan deneme bonusu aldım(canlı destekten alınıyor) 300 TL adamlar 10x çevir çek yapmışlar ve acemiler gibi (max çekim 5000) yapmışlar. şans yaver gitti çektim üye olmuş insan sayısı azdır şansınızı deneyin ödeme yapılıyor. ( 1-2 kere de yayın yapan çocuk kod verdi onları kaybettim oradan çekim tecrübem yok).
Sadece slot var
Fazla yüklenmeyin betewin açılışı gibi kitlenirlerse şaşırmam
Ya aptal evladı sana tekrardan zeka seviyene uygun şekilde soruyorum bak. Siteye acemi gibiler demişim. Kitlenme ihtimali var diye belirtmişim. Bu cümlelerden yağlama kısmını bana söylesene. Her insan evladı şu interneti kullanması acı bir şey 2009dan sonra akıllı telefonlar hayatımıza girdi maalesef senin gibi andavalların sayısının çokluğunu öğrendik. Hadi her şeyi geçtim her konuda fikrin olabilir cehalletten gelir ama bu fikrini illa ki sosyal ortamda paylaşmak zorunda değilsin. Ben senin zekasız zekasız yazılarını görmek zorunda hiç değilim. Neyse cümle israfına bile gerek yok sana ignore ve umarım sosyal medya vb. kullanmıyorsundur aktifaptal olan sensin beyincik naklide olmaz sana
Yukarıda link var kankaNasil baglandiniz ben baglanamiyorum
Çekimini paylaşırmışım sitenin lisansı bile yokgeçenlerde yayın izlerken adını duydum sitenin. ilk üye olmadım çok amatör geldi sonradan deneme bonusu aldım(canlı destekten alınıyor) 300 TL adamlar 10x çevir çek yapmışlar ve acemiler gibi (max çekim 5000) yapmışlar. şans yaver gitti çektim üye olmuş insan sayısı azdır şansınızı deneyin ödeme yapılıyor. ( 1-2 kere de yayın yapan çocuk kod verdi onları kaybettim oradan çekim tecrübem yok).
Sadece slot var
Fazla yüklenmeyin betewin açılışı gibi kitlenirlerse şaşırmam