Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu PegasBet 300 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Derkondebel

Banko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,168
2,038
113
Yarin bi uyanicaz 5000 yap 100 yatir 500 çek

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,385
802
113
Çekimini paylaşırmışım sitenin lisansı bile yok
kankam sen üye olma boşver ben sitenin adamıyım sitenin reklamı olsun da insanlar burada kanser olsun diye paylaştım yalandan çektim diye de dolaşıyorum buralarda sen boşver. Hatta fermanex diye birisi varmış forumda onun bilgilerini çalayım diye siteyi ben kurdum böyle çekim yaptım diye dolaşıyorum buralarda senin bilgilerinle yarın güney amerikada yeni bir hayata gitmeyi planlıyordum çekim fotosu isteyip bütün büyüyü bozdun

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
357
137
43
Tek tek kontrol edersen göreceksin paylaştıda siz bu lisansı ne gibi birşey sanıyorsunuz güvence falan mı 😂😂
Dost lisansı olan bile ödeme yapmıyor bu sitenin lisansı bile yok çekim yaptım diyor ss rica ettim ne malum yalan söylemediği?

thy1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
330
56
28
Beklediğiniz için teşekkür ederiz... Bonus bölüme giderek bonusunuzu aktif hale getirebilirsiniz, bonus sadece " Fruit İsland " oyunda kullanabilirsiniz 10 katı çevirimle.
Bonustan çekim sadece 5000TL yapabilirsiniz, çekim şartı 150TL yatırım yaparak 1 katı çevirim yapmanız gerekiyor ondan sonra çekim talebi verebilirsiniz.
Oyunu bağlantıdan girebilirsiniz.

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
357
137
43
kankam sen üye olma boşver ben sitenin adamıyım sitenin reklamı olsun da insanlar burada kanser olsun diye paylaştım yalandan çektim diye de dolaşıyorum buralarda sen boşver. Hatta fermanex diye birisi varmış forumda onun bilgilerini çalayım diye siteyi ben kurdum böyle çekim yaptım diye dolaşıyorum buralarda senin bilgilerinle yarın güney amerikada yeni bir hayata gitmeyi planlıyordum çekim fotosu isteyip bütün büyüyü bozdun
Bunu yazacagina 2 dakika ekran görüntüsü atabilirdin gereksiz m7habbet yapma

wizardess

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
853
301
63
Ya aptal evladı sana tekrardan zeka seviyene uygun şekilde soruyorum bak. Siteye acemi gibiler demişim. Kitlenme ihtimali var diye belirtmişim. Bu cümlelerden yağlama kısmını bana söylesene. Her insan evladı şu interneti kullanması acı bir şey 2009dan sonra akıllı telefonlar hayatımıza girdi maalesef senin gibi andavalların sayısının çokluğunu öğrendik. Hadi her şeyi geçtim her konuda fikrin olabilir cehalletten gelir ama bu fikrini illa ki sosyal ortamda paylaşmak zorunda değilsin. Ben senin zekasız zekasız yazılarını görmek zorunda hiç değilim. Neyse cümle israfına bile gerek yok sana ignore ve umarım sosyal medya vb. kullanmıyorsundur aktif
israfa gerek yok paragraf yazmıssın beyincik hasarın olusmus

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
722
391
63
Dost lisansı olan bile ödeme yapmıyor bu sitenin lisansı bile yok çekim yaptım diyor ss rica ettim ne malum yalan söylemediği?
Dediğin gibi lisans sahibi siteler ödemiyor ülkede illegal olduğu için adam başta attı zaten ekran resmini dostum

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,385
802
113
Beklediğiniz için teşekkür ederiz... Bonus bölüme giderek bonusunuzu aktif hale getirebilirsiniz, bonus sadece " Fruit İsland " oyunda kullanabilirsiniz 10 katı çevirimle.
Bonustan çekim sadece 5000TL yapabilirsiniz, çekim şartı 150TL yatırım yaparak 1 katı çevirim yapmanız gerekiyor ondan sonra çekim talebi verebilirsiniz.
Oyunu bağlantıdan girebilirsiniz.
sadece 5000 çekim yapılabilir kuralı nedir ya. buradaki herkes bonusu alsa bile çeken sayısı 5 kişiyi geçmez. Kurallar konuyu paylaştıktan sonra 3 kere değişti sanırım

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,973
1,441
113
Tam 1.5 saattir siradayim hala 16 da bunların ben amw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...