- 29
- 24
- 8
Çekim verdik bekliyoruz
Ekli dosyalar
-
193.4 KB Görüntüleme: 148
Yatırım şartı var mı KralÇekim verdik bekliyoruz
150 lira yatırdım. 5 bine riske edilir bir rakam diye düşündüm bakalım ödeyecekler miYatırım şartı var mı Kral
Sakın boşyere üye olmayın bonus falan vermiyorlargeçenlerde yayın izlerken adını duydum sitenin. ilk üye olmadım çok amatör geldi sonradan deneme bonusu aldım(canlı destekten alınıyor) 300 TL adamlar 10x çevir çek yapmışlar ve acemiler gibi (max çekim 5000) yapmışlar. şans yaver gitti çektim üye olmuş insan sayısı azdır şansınızı deneyin ödeme yapılıyor. ( 1-2 kere de yayın yapan çocuk kod verdi onları kaybettim oradan çekim tecrübem yok).
Sadece slot var
Fazla yüklenmeyin betewin açılışı gibi kitlenirlerse şaşırmam
siteyi buldugum yayın başladı kod paylaşırsa oradan da yapıştırcam bi 5k inş ben deÇekim verdik bekliyoruz
dm den yazarmısın dostum link sana zahmetsiteyi buldugum yayın başladı kod paylaşırsa oradan da yapıştırcam bi 5k inş ben de
dm atamıyorum ki buraya paylasayım dedim de yasak mı değil mi bilmiyorum ondan kod bonusunu aldıktan sonra buraya yazarımdm den yazarmısın dostum link sana zahmet
Ss atarmisin150tl yatirdim site odme yapmiyor arkdaslar
noldu başkan bu ödemediler miÇekim verdik bekliyoruz
Daha gelen bir şey yok. Desteğe bağlanıyorum şimdi. Bilgi geçicem burayanoldu başkan bu ödemediler mi
S et lisansi ödeme yapsin yeterSitenin lisans sahte beyler sorgulattım curaçao dan böyle bir lisans yok
Herşey lisans diyon yani bu forumda orjinal lisanslı sitelerden Matik yemeyen kalmadı hemde sponsor bir tutturdular lisans sevdası anam babam osuruktan teyyaredir senin lisans dediğin bir boka yaramaz birşey 10k para yatırıp 100k çekim talebi vermeyeceksiniz 5 yap hele giden 150 olsun ödemezseSitenin lisans sahte beyler sorgulattım curaçao dan böyle bir lisans yok
Umarım başaran arkadaşlara ödeme yaparlar ne diyelimS et lisansi ödeme yapsin yeter
haber et kankam site ödeme yaptı diye kod bekliyorum. eğer patladıysa ödeme filan boşa vakit kaybetmiyim ben deDaha gelen bir şey yok. Desteğe bağlanıyorum şimdi. Bilgi geçicem buraya
Madik atmayan site yok ama tamamen dolandırıcı siteden de hiç umut beslenmez adam 5000 çekmek için 150 yatırcak sadece akıl alır gibi değil belki 50.000 kişiyi çarpacaklar 150 liradan. Dediğim gibi umarım başaran arkadaşlar parasını çeker hayırlısıHerşey lisans diyon yani bu forumda orjinal lisanslı sitelerden Matik yemeyen kalmadı hemde sponsor bir tutturdular lisans sevdası anam babam osuruktan teyyaredir senin lisans dediğin bir boka yaramaz birşey