Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu PegasBet 300 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
309
123
43
geçenlerde yayın izlerken adını duydum sitenin. ilk üye olmadım çok amatör geldi sonradan deneme bonusu aldım(canlı destekten alınıyor) 300 TL adamlar 10x çevir çek yapmışlar ve acemiler gibi (max çekim 5000) yapmışlar. şans yaver gitti çektim üye olmuş insan sayısı azdır şansınızı deneyin ödeme yapılıyor. ( 1-2 kere de yayın yapan çocuk kod verdi onları kaybettim oradan çekim tecrübem yok).

Sadece slot var

Fazla yüklenmeyin betewin açılışı gibi kitlenirlerse şaşırmam :D
Sakın boşyere üye olmayın bonus falan vermiyorlar

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
992
455
63
Aga bu site hiç güven vermiyor lisans da sahte gibi

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
992
455
63
Sitenin lisans sahte beyler sorgulattım curaçao dan böyle bir lisans yok

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
457
63
Sitenin lisans sahte beyler sorgulattım curaçao dan böyle bir lisans yok
Herşey lisans diyon yani bu forumda orjinal lisanslı sitelerden Matik yemeyen kalmadı hemde sponsor bir tutturdular lisans sevdası anam babam osuruktan teyyaredir senin lisans dediğin bir boka yaramaz birşey 10k para yatırıp 100k çekim talebi vermeyeceksiniz 5 yap hele giden 150 olsun ödemezse

Tbuskas

Üye
Yeni Üye
29
24
8
Ben sitenin bu 5 bini ödeyeceğini düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur. Başta yatırım şartı bile yoktu. Sonra yogunluk olunca 150 lira yatırım şartı koydular. 5k için 150 lira. Bin lira yatırım veya tamamı kadar yatırımda isteyebilirlerdi. 150 lira için mi bu hengame. Bence ödeyecekler

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
992
455
63
Herşey lisans diyon yani bu forumda orjinal lisanslı sitelerden Matik yemeyen kalmadı hemde sponsor bir tutturdular lisans sevdası anam babam osuruktan teyyaredir senin lisans dediğin bir boka yaramaz birşey
Madik atmayan site yok ama tamamen dolandırıcı siteden de hiç umut beslenmez adam 5000 çekmek için 150 yatırcak sadece akıl alır gibi değil belki 50.000 kişiyi çarpacaklar 150 liradan. Dediğim gibi umarım başaran arkadaşlar parasını çeker hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...