Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Pikaçuu / Kasa 240 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer1965

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,315
2,996
113
Bunu Sully Sormak Lazım Ben ailesine kufur ettı diye kızdım ekoya yoksa bana Bi zararı yoktu seviyordum da kafa acsada zararsızdı lakın kufurun boyutu farklı oldugu ıcın ınsan nekadar sevsede ınsan o tarz kufur edenlerden uzaklasır Eko buraya baska nickle geldiginde sordum tasak gecıyordu bızle
Ekremin bana anlattığına göre karşılıklı özelden küfürleşme sonucu ekrem banlanıyor sonra ana bacı küfür ediyor.

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,091
46,689
113
Ekremin bana anlattığına göre karşılıklı özelden küfürleşme sonucu ekrem banlanıyor sonra ana bacı küfür ediyor.
Sımdı Tartısmadan Banlandı dedigin Zaman Benden Fazla Banlanan Yok Lakın Benım burada tartıstıgım adamlara Sonrada Hiç ailesine Kufur etmedım ornek veriyorum tartıstık veya kufurlestık banlandık konu orada kapanır

• Beğen
Tepkiler: BJK

omer1965

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,315
2,996
113
Sımdı Tartısmadan Banlandı dedigin Zaman Benden Fazla Banlanan Yok Lakın Benım burada tartıstıgım adamlara Sonrada Hiç ailesine Kufur etmedım ornek veriyorum tartıstık veya kufurlestık banlandık konu orada kapanır
Aralarında tam olarak ne geçti detayına hakim değilim sadece küfürleşmeler olduğunu biliyorum.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,782
69,297
113
Sağlık olsun reis KONU KİLİT. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...