Al demiştim ona ben 179.5 ben 1.55 den aldım oynadım bi deli sayı attılar sonra atmadılarCska 95.5 üst e yattık iyi mi 95 de kaldılar
Rahatsız mısın olm senBitmiştir dedi bana millet aç bonusa nasıl saldırıyosa kimse beleş bonus paylaşmasın bu saatten sonra anasını sikerler bonusun parası olana idda bu devirde
Son periyot rus mafyası mi girdi işin içineAl demiştim ona ben 179.5 ben 1.55 den aldım oynadım bi deli sayı attılar sonra atmadılar
Asdesele maçı var dubai ligi basket 1.75.üst dedim üst mafyası gelse bari bu maçaSon periyot rus mafyası mi girdi işin içine
Banko gelir knka o sıkma caniniAsdesele maçı var dubai ligi basket 1.75.üst dedim üst mafyası gelse bari bu maça
Gelecek sabretAlt olacak maç adamlar sayı atmaz oldu yine
https://www.kuponuna105.com/sale-hoops-canli-izle/Asdesele maçı var dubai ligi basket 1.75.üst dedim üst mafyası gelse bari bu maça
Yattık gibi izlemeye gerek yok
Gelir bekle mk ne sabrsz adamsnAlt olacak maç adamlar sayı atmaz oldu yine
2.17 sn var knk 13 sayı bk atar bu araplarGelir bekle mk ne sabrsz adamsn
yatarsada kuponun duzeltın dıye yaz bakmazlar belkı duzeltırler cekersın o araYattık gibi izlemeye gerek yok
Atarlar atarlar merak etme2.17 sn var knk 13 sayı bk atar bu araplar
Bu dk dan sonra gelmezyatarsada kuponun duzeltın dıye yaz bakmazlar belkı duzeltırler cekersın o ara
Knk nere atıyor maç bitti 37 sn varAtarlar atarlar merak etme