Kardes isin icinde brezilya varsa 3 kez dusun
Gördüm onu geçen, adam slot önerisi istemiş önerilen oyunda kaybedince bi küfretmediği kalmış terbiyesizinGecen birine slot onerdim, adam sanki slotu ben uretmisim gibi bana stem etti sovmekten beter etti. Ha kazansa benden krali yoktu. Kaybettigide mechulde, bide slotun rubik kupu oldugununda farkinda degil.
Biraderim seni konuya gelince, yukluden kasit maasin filanmi. Artida bir paran varsa mac oncesi degerlendir. Ama son parani oynayacaksan hic bulasma gece maclarina
zararı karşılamak içinGecen birine slot onerdim, adam sanki slotu ben uretmisim gibi bana stem etti sovmekten beter etti. Ha kazansa benden krali yoktu. Kaybettigide mechulde, bide slotun rubik kupu oldugununda farkinda degil.
Biraderim seni konuya gelince, yukluden kasit maasin filanmi. Artida bir paran varsa mac oncesi degerlendir. Ama son parani oynayacaksan hic bulasma gece maclarina
Neler var dostum ya cesit cok 😁😁😁Gördüm onu geçen, adam slot önerisi istemiş önerilen oyunda kaybedince küfretmediği kalmamış terbiyesizin
4Kardes isin icinde brezilya varsa 3 kez dusun
Zarar gece maclaryla cikmaz dostum. Pesinde tefecimi var sabahiyla senetmi oduycen.hic bulasma. Ufak bi miktar uzmeyecek sekilde takiplik ativer. Gece maclari sakat.8 gol olsa 9. Gole oynarsinzararı karşılamak için
Enbiye tek maç yaz cano benceZarar gece maclaryla cikmaz dostum. Pesinde tefecimi var sabahiyla senetmi oduycen.hic bulasma. Ufak bi miktar uzmeyecek sekilde takiplik ativer. Gece maclari sakat.8 gol olsa 9. Gole oynarsin
Aynem basket en temiziEnbiye tek maç yaz cano bence
Bro en biye maç veiririm istersen tek maç 1.88 bas takıpleyek seritamam arkdadaşlar teşşekürler tavsiye için en iyisi çekilip izlemek zarar karşıyalaım derken tekrardan zarar yapmayalım
hangi maç aga bakimBro en biye maç veiririm istersen tek maç 1.88 bas takıpleyek seri
Yanlış tavsiye, bu aralar NBA oynanmaz. Takımların hepsi covid protokollerine takılıyor. Hiçbir takım tam kadro çıkamıyor maçlara. NBA bu protokolleri gevşetmediği sürece bu sezon çok sakatEnbiye tek maç yaz cano bence
Kardesım benım oynadıgım maç tersi zaten yani sıkıntı yok soyledıgın sacmaYanlış tavsiye, bu aralar NBA oynanmaz. Takımların hepsi covid protokollerine takılıyor. Hiçbir takım tam kadro çıkamıyor maçlara. NBA bu protokolleri gevşetmediği sürece bu sezon çok sakat
Aynen dostum.tamam arkdadaşlar teşşekürler tavsiye için en iyisi çekilip izlemek zarar karşıyalaım derken tekrardan zarar yapmayalım