- 5,337
- 3,197
- 113
alamadık şaka gibi ya
yani bugün alamadın yarın bi 100 yatır da al diyor site oltalıyorTamam reyis Yeni üye olduk zaten oltalamakla ne alaka onu anlamadım,😅😅
Yeni üyelerin yatırım şartı yok kral eski üyelere yatırım şartı var. Bu arada bonusun çevrim şartı nedir bilen var mı?yani bugün alamadın yarın bi 100 yatır da al diyor site oltalıyor
Aga daha önceden Total 100 TL yatırımın varsa alabilirsin diyor site iste neyine sinir oldunuz bu kadar. Kullandım siteyi yatırımlarım ve çekimlerim oldu bir sıkıntı yaşamadım hemen niye karalıyorsunuzyani bugün alamadın yarın bi 100 yatır da al diyor site oltalıyor
Bende eskiden baya aktif idim bir kez olsun çekimde sorun yaşatmadılar. Önceden min 100 yatırım varsa alabilirsin diyorlar arkadaşlar anlamadı sanırımAga daha önceden Total 100 TL yatırımın varsa alabilirsin diyor site iste neyine sinir oldunuz bu kadar. Kullandım siteyi yatırımlarım ve çekimlerim oldu bir sıkıntı yaşamadım hemen niye karalıyorsunuz
Evet dun 50 tl idi 20 tl ekleyecekler yatirim sarti yok cevrim 1.50 min 2 kombin 100 yap cek50 tl etkınlık bıttı dıyor bosuna uye olduk
Sadece Yenilere mi 20 TL yoksa eski üyeler de alabiliyor mudünden beri bekledik alamadık, 20₺ alalım dedik ıp dediler ben anlayamıyorum bu büroları ya saçma sapan