- 2,250
- 1,352
- 113
Helal Dost Şimdi Kazandırmıyor mu ki Oynamiyorsun
Helal Dost Şimdi Kazandırmıyor mu ki Oynamiyorsun
1 mesajın aramızda lafı olmasın dostTam yerinde yakalayamamişsin ama tam 500 de diyecektin😂
Kanki çok vurdm o sayıdan29 u büyük yazmisin dost subliminal mesaj mı
Helal dost jargonu kaptın helal falanHelal Dost Şimdi Kazandırmıyor mu ki Oynamiyorsun
vurdum dıyenlerın yarısı yaz gelıyo dııye sevınıyo dost bankta yatarken usumuyo dıyeKanki çok vurdm o sayıdan
Peki Reis İyi AksamlarHelal dost jargonu kaptın helal falan
Enişte seher donu sever dostvurdum dıyenlerın yarısı yaz gelıyo dııye sevınıyo dost bankta yatarken usumuyo dıye
enişte cok sert oynuyo dost 10k 10 dk dayanmıyoEnişte seher donu sever dost
Peki diyen dillerini arılar soksun dostPeki Reis İyi Aksamlar
O gun anlttm snn için bir daha anlatim sen yoktun. Çok cddi paralarla oyndm eskiden evlenince tövbe gbi bir şey yptm ıphone vardı kırdm. En dandik dokunmak tlf aldm sırf oynmylm dyeHelal Dost Şimdi Kazandırmıyor mu ki Oynamiyorsun
kumarbazın ayini mi bu dost telefon kırmakO gun anlttm snn için bir daha anlatim sen yoktun. Çok cddi paralarla oyndm eskiden evlenince tövbe gbi bir şey yptm ıphone vardı kırdm. En dandik dokunmak tlf aldm sırf oynmylm dye
Dost biz sana inanırız da Erhan inanmaz dediğinin altında bişey ararO gun anlttm snn için bir daha anlatim sen yoktun. Çok cddi paralarla oyndm eskiden evlenince tövbe gbi bir şey yptm ıphone vardı kırdm. En dandik dokunmak tlf aldm sırf oynmylm dye
Peki Dost İyi Etmişsin Güzel Etmissin de Neden Kırdın Satsaydin BariO gun anlttm snn için bir daha anlatim sen yoktun. Çok cddi paralarla oyndm eskiden evlenince tövbe gbi bir şey yptm ıphone vardı kırdm. En dandik dokunmak tlf aldm sırf oynmylm dye
Bur sırtlan asla malına zarar vermez dostPeki Dost İyi Etmişsin Güzel Etmissin de Neden Kırdın Satsaydin Bari
29a koymus 7 gelmıs dost ondan kırmıs sınema yapıyoPeki Dost İyi Etmişsin Güzel Etmissin de Neden Kırdın Satsaydin Bari