- 7,050
- 5,618
- 113
Ben yazcaktim sen yazdın dost seviyo demekki beğenmeyi dost muhalefet olmareşitte hiç usenmıyo bastan sonra butun mesajları begenıyo
Ben yazcaktim sen yazdın dost seviyo demekki beğenmeyi dost muhalefet olmareşitte hiç usenmıyo bastan sonra butun mesajları begenıyo
Hiç Sorma Hepsinide Okuyor Heralde 😂😂reşitte hiç usenmıyo bastan sonra butun mesajları begenıyo
Disiplinli adam dostreşitte hiç usenmıyo bastan sonra butun mesajları begenıyo
Aynen öyle dost. Abi tartşyn haklısın 10dk sonra bir bakıyorum haksız olmşm ne ugrasacgm abi işin stresi ytr bnaBenim Amcam Derdiki Önce Avrattan Sonra Allahtan Korkacan Derdi Sende O Tayfadansin Heralde Kivre 😂😂
Ne çayın ne yemeğin bitiyo senin dostBen Bir Çay Alayımda Geleyim Dostlar
Afiyet olsun çay vs sıck içck sevmeyen tek kişiyim herhaldeBen Bir Çay Alayımda Geleyim Dostlar
Adam kendine bakıyr birde sigara içer ohh mis 😆😆Ne çayın ne yemeğin bitiyo senin dost
Çayı severiz dostAfiyet olsun çay vs sıck içck sevmeyen tek kişiyim herhalde
eniştede çok sever sabah aksam kıraathaneden cıkmıyo cay sevdasınaÇayı severiz dost
Şimdi yazmasın sigaram yok beyler varsa bi sigarası parası diyeAdam kendine bakıyr birde sigara içer ohh mis 😆😆
Ne kıraathanesi yaşlı dayılar gibi kahve dicen dosteniştede çok sever sabah aksam kıraathaneden cıkmıyo cay sevdasına
Yazarmı yazar bu taktikler meşhurŞimdi yazmasın sigaram yok beyler varsa bi sigarası parası diye
sınemayı hazırlıyo he dost bastan yemek sıneması sonra cay her sey onceden planlanmıs gıbı dostŞimdi yazmasın sigaram yok beyler varsa bi sigarası parası diye
cek parayı yat uyu dost o para gıder artıkBu nasıl oyun yav 4 e kadar çıkıyoruz 4 den 50 liraya kadar düşüyoruz sonra ana kasaya geri dönüyoruz anlamadım
Ortk hngi masadsnBu nasıl oyun yav 4 e kadar çıkıyoruz 4 den 50 liraya kadar düşüyoruz sonra ana kasaya geri dönüyoruz anlamadım
Herkesin hayatı yalan dolan dümen dostsınemayı hazırlıyo he dost bastan yemek sıneması sonra cay her sey onceden planlanmıs gıbı dost