mac verelım dost saglam maclarımız var darbelımatkap cıkıslıPsikolojim bozuldu yorumumu beğenin bari akşama kupon yapalım ruletle olmayacak
mac verelım dost saglam maclarımız var darbelımatkap cıkıslıPsikolojim bozuldu yorumumu beğenin bari akşama kupon yapalım ruletle olmayacak
Fatihe 11 den sonra 100 atacam ne yapabilirse yapsın onun sansini deneyelimmac verelım dost saglam maclarımız var darbelımatkap cıkıslı
Kanki ne olur sen verme 😆😆mac verelım dost saglam maclarımız var darbelımatkap cıkıslı
tövbeyi bozdurur dıyon masa he dost10dk once 5 sayı yazdım son 11 elin 5 tanesi yazdgm sayılr
Bozdrmz çünkü tlf pert kldrmz sadece izliyrmtövbeyi bozdurur dıyon masa he dost
benim mac verdıgım konun kazandı attıgın sans paralarıyla 2 kısı 1000er tl cektı dost bahsetsene bunlardan daKanki ne olur sen verme 😆😆
Ben talibim ön ödeme ne kadar? Darbelimaktap ağabeyimizden geliyorsa boyumuz yetmez ama şansımızı deneyelimmac verelım dost saglam maclarımız var darbelımatkap cıkıslı
hemen ılgılenelım dostBen talibim ön ödeme ne kadar? Darbelimaktap ağabeyimizden geliyorsa boyumuz yetmez ama şansımızı deneyelim
Oha doğru ya kusura bakma kardeşim benim Bn jamiryooooo ile karstrdm snibenim mac verdıgım konun kazandı attıgın sans paralarıyla 2 kısı 1000er tl cektı dost bahsetsene bunlardan da
affettir bakalım kendını dost cok kırıldımOha doğru ya kusura bakma kardeşim benim Bn jamiryooooo ile karstrdm sni
2 gun sonra affetrcgmaffettir bakalım kendını dost cok kırıldım
Doğru tercih fatih bu işin mucidi dostFatihe 11 den sonra 100 atacam ne yapabilirse yapsın onun sansini deneyelim
oyle dıye dıye bıtırdınız fatıhıde dostDoğru tercih fatih bu işin mucidi dost
Aynı şeyi yazdk dost bunu kutlmk lazımoyle dıye dıye bıtırdınız fatıhıde dost
@erhanbey22 @Erkan4235 biz sigara parası bklyrdk hedef yukselmiş 😆😆😆Şimdi 500 ümüz Olacaktıki Ne Rulet Yapardık Ama 😂😂