ooo sen rulette y kuşağısın dost biz x kusagıyız reşit z kusagıKnki bnm oyndm zamanlarda 0.35ti
rulet boyle hastalıktır dost para olmasada girer bakarsın masayaBeyler Bn su masaya bir bkmde gelim
Chatten Para Istedin mi Hic Dostrulet boyle hastalıktır dost para olmasada girer bakarsın masaya
Ne kadar çıkması var bu sitenin arkadaşlarrulet boyle hastalıktır dost para olmasada girer bakarsın masaya
yok dost mıllete sarıyodum sayı yazanlaraChatten Para Istedin mi Hic Dost
1500₺ geri çektim oyun çok değişik Rollinge gece yarısı devam edeceğim ☺☺Bu Rolling En Az 1 Saat Daha Sürer Sonuç Hedefe Ulaşmadan Çekeriz Beyler Diyim Ben Size
Kanka nereyi tek alsam yanına sokup duruyor 270 pul var yanında 30 var ona sokuyor kaç kere yaptı delirtiyor oyun bugünMasa super kırmzlr sov ypr
Valla ortk sn bilyrsn ama masa superKanka nereyi tek alsam yanına sokup duruyor 270 pul var yanında 30 var ona sokuyor kaç kere yaptı delirtiyor oyun bugün
sana degıl o genel olarak oyun masadan oyuncu dusurmeye yonelık oynuyo ne kadar bastıgının onemı yok bazen 500 tek atarsın gelır bazen 36 sayı alırsın gelmezKanka nereyi tek alsam yanına sokup duruyor 270 pul var yanında 30 var ona sokuyor kaç kere yaptı delirtiyor oyun bugün