- 8,549
- 4,322
- 113
Bol şanslar dost
rulet adama kan ısetır bakma mılletın sovuna evde herkes kafayı duvara vuruyoAnliyon bu işten
Üç altı sekiz bir iki dört altı dokuz beş sıfır üç altı bir (payfix dost çaktırma)oo dost hg
Valla anlamıyorum sadece seyrediyorumrulet adama kan ısetır bakma mılletın sovuna evde herkes kafayı duvara vuruyo
elini yüzünü yıkıyodur21 Dakikadır Olmadığına Göre Su An Çok Sıkıntılı In Çık Yapıyor Muhtemelen
Hb☺oo dost hg
okuyamıyom dost korum kabartmalı mektup yaz verecegım adrese yollaÜç altı sekiz bir iki dört altı dokuz beş sıfır üç altı bir (payfix dost çaktırma)
Sigara Ağzında Cebindeki Çakmağı Masada Arıyordur Bulamayıp Sövüyodur😁elini yüzünü yıkıyodur
Kör olsan kabartmalı değil braille alfabesi derdin dost sinema yapmaokuyamıyom dost korum kabartmalı mektup yaz verecegım adrese yolla
nasılsın dost konuya yazdıgına gore bı 100luk gozden cıkardın demek kı
Sabit şuan inip cikiyorumNedir durumlar dost
Bu Erhanda Çok Sinema Var Dost Sanırım Herkese Sinemacı Diyor Ama 😂Kör olsan kabartmalı değil braille alfabesi derdin dost sinema yapma
Eyv kankaaoo dost hg
AnlamıştımSabit şuan inip cikiyorum
Sen bu işi biliyorsun 🤣21 Dakikadır Olmadığına Göre Su An Çok Sıkıntılı In Çık Yapıyor Muhtemelen
Yok dost tam tersi bir 100 lük koparirmiyim derdindeyim😂nasılsın dost konuya yazdıgına gore bı 100luk gozden cıkardın demek kı
kıavye de l basmıyo dost ondan yazamadım affetKör olsan kabartmalı değil braille alfabesi derdin dost sinema yapma
Sizin O Okuduğunuz Kitabı Biz Yazdık Kivre 😁😂😁😂Sen bu işi biliyorsun 🤣