Şansıma guveniyorum😁
Şansıma guveniyorum😁
Benim oynadığım maç varsa seni şansın da kurtaramaz 😄Şansıma guveniyorum😁
Ulan zehirli oku attın bizim maçtan yatacazTürkiye’de 3 gol nasıl olacak la 😂
Dedim broo sana🙄Ulan zehirli oku attın bizim maçtan yatacaz
Bro ney lan at ağazlıDedim broo sana🙄
Terbiyesiz bende Türkiye macı gelir diyecektm gelmez o mac yatarsın ondan hemde tek goldwn🤣🤣Bro ney lan at ağazlı
PuahahhahaLa at organı herkes biliyor takıl işte
Yattık zaten böyle oyun mu olur hıa..Terbiyesiz bende Türkiye macı gelir diyecektm gelmez o mac yatarsın ondan hemde tek goldwn🤣🤣
Giderse bizim kamillerin macinda gider rezalet rezalet oyunun sıfırTek golden yatacağım. O maç hangisi olacak?Ekli dosyayı görüntüle 612812
EkooVay be bir sen eksiktin eko demeyen afagahaahshshs😎🤣
Montella yine mükemmel bir diziliş ve taktikle ülkece kanser olmamızı sağladıGiderse bizim kamillerin macinda gider rezalet rezalet oyunun sıfır
Sorma aga ya tatile gelmis sanki stadaMontella yine mükemmel bir diziliş ve taktikle ülkece kanser olmamızı sağladı
Oynamanız hata 😣Yattık zaten böyle oyun mu olur hıa..
Ne var eko?
İkinci yarı 3 yer bizimkiler gelir korkma 😂😂Ulan zehirli oku attın bizim maçtan yatacaz
Geldimi öğrenci kuponun porsugumNe var eko?
Kupon faln ypmadmki ben @Rogue kardesımızjn kuponunu getirirsek destek cıkacakmış bana ondan sinerjiliom🙄Geldimi öğrenci kuponun porsugum
Hocam ceza almamış porsugum neden dumendesin bal yapmayanKupon faln ypmadmki ben @Rogue kardesımızjn kuponunu getirirsek destek cıkacakmış bana ondan sinerjiliom🙄
Hani nerde gereksiz hocanHocam ceza almamış porsugum neden dumendesin bal yapmayan