Çıkaracam sana güzel bir destekKupon faln ypmadmki ben @Rogue kardesımızjn kuponunu getirirsek destek cıkacakmış bana ondan sinerjiliom🙄
Çıkaracam sana güzel bir destekKupon faln ypmadmki ben @Rogue kardesımızjn kuponunu getirirsek destek cıkacakmış bana ondan sinerjiliom🙄
@Fterim1905 ilgilenirmsn kalender hocamHani nerde gereksiz hocan
Aramızdan 11 kişi kadro kursak şuan 1 i çoktan atmisdik agaKaynanana kayim montella. Yata yata hangi maçı kazandın bugüne kadar. Seni de vereceğin taktiği de s..
4-6-0 oynayan adamdan başka ne beklenir ki. Yav bu adam Totti ile beraber oynamış nasıl bu kadar defansif oynama hastası olduAramızdan 11 kişi kadro kursak şuan 1 i çoktan atmisdik aga
En gıcık kaptigim oyun stili aga yat yat yat kontradan gol bulmaya bekle halaminda emaneti olsa amcam olurdu ey montella kardeş daha çok sular akar bu kafada gidersen dereden4-6-0 oynayan adamdan başka ne beklenir ki. Yav bu adam Totti ile beraber oynamış nasıl bu kadar defansif oynama hastası oldu
Bol şanslar aslan parçası 🦁Tek golden yatacağım. O maç hangisi olacak?Ekli dosyayı görüntüle 612812
Mersi canımBol şanslar aslan parçası 🦁
Bozda yolunu bul 🤭Galler 2 gol atsa da bozsak 😁
Neredeyse maçların hepsi üst olacak bizim maçta şut bile yok63 75 87
goal dakikları dost
tek maça kalmışsın
Oo reis artık gol dakikasi mi veriyorsun63 75 87
goal dakikları dost
tek maça kalmışsın
O 3 gün ban yedi@Fterim1905 ilgilenirmsn kalender hocam
kaza golü gelseNeredeyse maçların hepsi üst olacak bizim maçta şut bile yok
Yatıp uyuyabiliriz ağa gol beklerken forvetimiz kırmızı yedi 🤣kırmızı yedik