- 6,720
- 2,433
- 113
Amcası sakin ol o daha yeni geldi , geyik yaptığımızı anlayacak zamanla sükunetle ve sabırla lütfennHayirdir olum kasintin mi var senin sabir mabir yaziosun baskasina yaziyorum senin bi uerlerin kasiniyo belli
Amcası sakin ol o daha yeni geldi , geyik yaptığımızı anlayacak zamanla sükunetle ve sabırla lütfennHayirdir olum kasintin mi var senin sabir mabir yaziosun baskasina yaziyorum senin bi uerlerin kasiniyo belli
Forumun kuzey tekinoğlu su sen misin kralHayirdir olum kasintin mi var senin sabir mabir yaziosun baskasina yaziyorum senin bi uerlerin kasiniyo belli
30 a kadar kupon wonlayacakHaha çekirdeğimizi aldık izleyeceğiz ama hala bozdurabiliriz @mes
Tamam mes , saygılarmaç başlıyor beyler maç harici yorumlarınızı lütfen özelden konuşun konsantre olalım 30 a kadar wonlayalım
bol şanslar takipteyimbeyler bienbet'ten bonsum vardı onu bastım şans bizimle olsun.. @Yularipolsen dost çoğunluk bu yönden şansımızı bide böyle deniyelim..
Bienbet yazmissin hala diyorki hangi site ben yazmisim ya sabir o da bana dedigi lafa bak bunun seviyesine inmembeyler maç başlıyor bir birinizle uğraşmayın
Ne aldınız abibeyler maç başlıyor bir birinizle uğraşmayın
Bu maç çok önemli bakalım Shellacın güvenini kazanabilecek misinmaç başlıyor beyler maç harici yorumlarınızı lütfen özelden konuşun konsantre olalım 30 a kadar wonlayalım
Diaz maci iy 1.5 üst olması lazımNe aldınız abi
O kim senin hayali ornek aldigin karakter mi prensForumun kuzey tekinoğlu su sen misin kral
Tamam forumun reisi sensin eywO kim senin hayali ornek aldigin karakter mi prens
İy bütün oranlar barca maçının ilk yarısı ile aynı bi taraf hariçDiaz maci iy 1.5 üst olması lazım