- 4,181
- 1,743
- 113
Ayda yılda Bi maç verdik herkes karşı çıktı tüüüüüü size
Ne diosun duyamiyorum üst mü anlasilmiyor biraz bagir 175.5 ust mu heee tamamşili ligi üniversidad maçı 175.5 üst diyorum
Yok be dost yanlis anlama basket cok ipti bizi :/Ayda yılda Bi maç verdik herkes karşı çıktı tüüüüüü size
Yes bebeğim yaz kenara maç bitince kontrol etNe diosun duyamiyorum üst mü anlasilmiyor biraz bagir 175.5 ust mu heee tamam
Tamam yakisikliYes bebeğim yaz kenara maç bitince kontrol et
Bol şans kral rastgelsinbeyler bienbet'ten bonsum vardı onu bastım şans bizimle olsun.. @Yularipolsen dost çoğunluk bu yönden şansımızı bide böyle deniyelim..
beyler bienbet'ten bonsum vardı onu bastım şans bizimle olsun.. @Yularipolsen dost çoğunluk bu yönden şansımızı bide böyle deniyelim..
Peki dost bol şans olsun
Kanka nerde hangi sitede bonusun vardibeyler bienbet'ten bonsum vardı onu bastım şans bizimle olsun.. @Yularipolsen dost çoğunluk bu yönden şansımızı bide böyle deniyelim..
Ya sabir.Kanka nerde hangi sitede bonusun vardi
Roque Santa Cruz yaşlı kurt oynuyor olimpia da eskiler bilir evinde iyi başlıyor genelde umarım gelir dostbeyler bienbet'ten bonsum vardı onu bastım şans bizimle olsun.. @Yularipolsen dost çoğunluk bu yönden şansımızı bide böyle deniyelim..
Hayirdir olum kasintin mi var senin sabir mabir yaziosun baskasina yaziyorum senin bi uerlerin kasiniyo belliYa sabir.
beyler bienbet'ten bonsum vardı onu bastım şans bizimle olsun.. @Yularipolsen dost çoğunluk bu yönden şansımızı bide böyle deniyelim..
Bol şanslar
Yok valla ben demedim bu tamamen @mes in filmi 45 dakikalik kisa metrajlik film iy 1.5 ust senaryolu bi film yazdi bakalim gise rekoru kiracak miBu olimpia maçı evonun başının altından çıktı demi . Aha hadi bakalım forumumuzun yegane tipsssstarıı Bozduru varsa bozdur o kuponu şellak reis 45 lira falan verir bozdura iyi para bence 9 kişiye 5 lira dağıt bi işe bari yarasın