- 4,181
- 1,743
- 113
Hay amq üçlük girmiş ama demiNiye vermediğini öğrendim 1xbetten videonun tekrarını izledim ofansif faul çalmış oç
Hay amq üçlük girmiş ama demiNiye vermediğini öğrendim 1xbetten videonun tekrarını izledim ofansif faul çalmış oç
girmiş la tabi lank diye hakemin itliği aslında faul maul yok çalınmayabilirdi yaniHay amq üçlük girmiş ama demi
Ben ne zaman video izlesem maçın gelmiyo kuponlar ondan bet365 ten takip ediyordum sen deyince baktım . Tekrar modu var bide sportzone de 1xbetin bu arada sportzone , ordan baktım.Ben direk sevindim kapattım valla
İyi kafamdaki soruyu cevapladın üstad saol gs warior bari gelseydi adama moral olurduBen ne zaman video izlesem maçın gelmiyo kuponlar ondan bet365 ten takip ediyordum sen deyince baktım . Tekrar modu var bide sportzone de 1xbetin bu arada sportzone , ordan baktım.
Yahu kardan zarar etti üzüldüğünü düşünmüyorum baya bi para kazandı , hırs yapıp başka maça basmasa bari sesi çıkmıyorİyi kafamdaki soruyu cevapladın üstad saol gs warior bari gelseydi adama moral olurdu
Zabaaağa gadar burdayık Zabaaağa kadarYahu kardan zarar etti üzüldüğünü düşünmüyorum baya bi para kazandı , hırs yapıp başka maça basmasa bari sesi çıkmıyor
Yalnız birader forumun en ihtiyaçlı iki kişisi ikimiziz sanırım bu saatte her gün ayakta olan başka kişi yok zaarZabaaağa gadar burdayık Zabaaağa kadar
Bak endeki kuponu beğendim yalnız bakiyen kaldıysa bi +handikapta 4. per başlamadan basBastım bile mg ya herro ya merro giderse gider umrumda değil gelirse 2 nize 30 tl Ekli dosyayı görüntüle 52949
Biz senle nie kavgalıyız knkYalnız birader forumun en ihtiyaçlı iki kişisi ikimiziz sanırım bu saatte her gün ayakta olan başka kişi yok zaar
Bakiye kalmadı knk malesef tek sıkımlık sıktım ulan bi Rolling konusu mutlu sonla bitmiyorBak endeki kuponu beğendim yalnız bakiyen kaldıysa bi +handikapta 4. per başlamadan bas
Var abi kimsenin bitmiyor forum da cenabet dolu aqBakiye kalmadı knk malesef tek sıkımlık sıktım ulan bi Rolling konusu mutlu sonla bitmiyor
Kavgalı falan değilim olm ben senle herkesin bi eşref saati vardır , bi gün ikimizinde eşref saatiydi ikimizde birbirimize girdik kötü söz vs söylemedik sadece tartıştık kapandı gittiBiz senle nie kavgalıyız knk
AdamsnKavgalı falan değilim olm ben senle herkesin bi eşref saati vardır , bi gün ikimizinde eşref saatiydi ikimizde birbirimize girdik kötü söz vs söylemedik sadece tartıştık kapandı gitti
Beklediğimize değsin şu maçı gsw ye çevirttirelimKavgalı falan değilim olm ben senle herkesin bi eşref saati vardır , bi gün ikimizinde eşref saatiydi ikimizde birbirimize girdik kötü söz vs söylemedik sadece tartıştık kapandı gitti