- 4,181
- 1,743
- 113
Yedikce yiyor buda yatar kesin bune abi yaBeklediğimize değsin şu maçı gsw ye çevirttirelim
Amk hala 2.1 oran veriyor artı 16 bucuga demekki hala gsw Bi reaksiyon gösterir diyor siteelrYedikce yiyor buda yatar kesin bune abi ya
Çeyreğin birinde 10 sayı fark atabilse 2 yarı bi ihtimalAmk hala 2.1 oran veriyor artı 16 bucuga demekki hala gsw Bi reaksiyon gösterir diyor siteelr
Reis nba bu hiç belli olmaz 15 fark daata bilir bekleyip görelimÇeyreğin birinde 10 sayı fark atabilse 2 yarı bi ihtimal
Nerde veriyor onu knk Bet365 de 21 açık kesin yattım bu gsw atamaz eve versek yenerdiAmk hala 2.1 oran veriyor artı 16 bucuga demekki hala gsw Bi reaksiyon gösterir diyor siteelr
Gsw kendi evinde oynuyor bu kupon gelecek dostum . Ben + handikap genelde 4. per başlamadan oynarım ama gene de çok ümitliyimNerde veriyor onu knk Bet365 de 21 açık kesin yattım bu gsw atamaz eve versek yenerdi
İnsan evinde iy bu kadar sayı yermi knk tam rezillik bu maç normalde 9 10 maxx yenilse farkla yenilmesi lazımdıGsw kendi evinde oynuyor bu kupon gelecek dostum . Ben + handikap genelde 4. per başlamadan oynarım ama gene de çok ümitliyim
Cena betGsw kendi evinde oynuyor bu kupon gelecek dostum . Ben + handikap genelde 4. per başlamadan oynarım ama gene de çok ümitliyim
Bak 3. per sonu fark 22 - 23 e çıkıcak 4. per utah salacak ve kuponumuz gelecekİnsan evinde iy bu kadar sayı yermi knk tam rezillik bu maç normalde 9 10 maxx yenilse farkla yenilmesi lazımdı
Dakika 3 .00 da çok iyi ama son ormanlarıCena bet
İzlemiştim bunuDakika 3 .00 da çok iyi ama son ormanları