- 5
- 1
- 3
Hangi oyun önerirsiniz
Nerde o oyun yazdım bulamadımgüzel güzel highfly oynuom geçerliymiş ordada bu iyioldu slotta mümkün değil olmazdı çünkü
Eyw reisTelefon numaranızla kayıt olduktan sonra 300tl otomatik bonuslara geliyor.
20x çevrim sonrası max 300 çekebiliyorsunuz.
Bol şans
(Site ödeme yapıyor)
Aga ne oyun önerecek ler ben satın alırım 5 k verir sen satın alırsın 5 lirayla çıkarsın takıl kafana Göre kimseyi kaale alma slotta nerde gördün dediğiniHangi oyun önerirsiniz
Reis benimki kapalı canlı desteğe ne dediysem kabul etmedi sadece payfix dedi ama watsap desteğe yazdım hemen halletti 1 dk da yolladiPayfix kapalı 300 TL kaldı orada şimdi
Cevap vermiyor wahatsap hattıPayfix olmayan watsap desteğe yazsin anında banka 1 dk için gonderiyolar site canlı destek sadece payfix diyor bilginize
Valla ben reis ben yazdım 2 3 dk sonra cevap verdi hemen halletiCevap vermiyor wahatsap hattı
payfix dedi illa bloke dedim yardımcı olmuyor destek whatsaptan temsilci ile konustum havale çek diyorÇekenler hangi yöntemle çekti bende şimdi payco ya verdim
zaten şu sitelerin canlı destekleri bi bok yaramıyorki genelde robot gibi hepsiReis benimki kapalı canlı desteğe ne dediysem kabul etmedi sadece payfix dedi ama watsap desteğe yazdım hemen halletti 1 dk da yolladi