- 1,466
- 810
- 113
Bende aynısı bankayla 1 dk yolladıpayfix dedi illa bloke dedim yardımcı olmuyor destek whatsaptan temsilci ile konustum havale çek diyor
Bende aynısı bankayla 1 dk yolladıpayfix dedi illa bloke dedim yardımcı olmuyor destek whatsaptan temsilci ile konustum havale çek diyor
Zaten bı boka yaradiklari yok sus diye koymuslarzaten şu sitelerin canlı destekleri bi bok yaramıyorki genelde robot gibi hepsi
high fly ucak oynasaydın keske onda bi ihtimal çekme şansın vardıRezalet ya 300 alıyoz 9 tl ödüyor bu alt yapıdan para kazanana helal olsun
Banada cevap verdi bankadan çek dedi çektim yine red verdiValla ben reis ben yazdım 2 3 dk sonra cevap verdi hemen halleti
min bozma sarti var mi acabahigh fly ucak oynasaydın keske onda bi ihtimal çekme şansın vardı
şimdi yansıdı pardon yanlış anlaşılmasınbouns aktif gözüküyor ama bakiyeye yansımıyor
Spor alanında geçerlimişimdi yansıdı pardon yanlış anlaşılmasın
Çekim verildi teşekkürlerTelefon numaranızla kayıt olduktan sonra 300tl otomatik bonuslara geliyor.
20x çevrim sonrası max 300 çekebiliyorsunuz.
Bol şans
(Site ödeme yapıyor)
Spor alanında geçerlimiTelefon numaranızla kayıt olduktan sonra 300tl otomatik bonuslara geliyor.
Bol şans
(Site ödeme yapıyor)
Dostum tşk paylaşım icin çekim verdimTelefon numaranızla kayıt olduktan sonra 300tl otomatik bonuslara geliyor.
Bol şans
(Site ödeme yapıyor)
Çekim geldi konuyu açana çok teşekkür ediyorumTelefon numaranızla kayıt olduktan sonra 300tl otomatik bonuslara geliyor.
Bol şans
(Site ödeme yapıyor)
Banada gelmedi spama gelmişti orayida kontrol etKayıt olurken sms kod gelmiyor
Aynen ama benimde isleme alindi gelmedi halaPayfix i olmayan arkadaşlar vevopay havale ile çekim yapın oluyor o zaman benim işleme alındı red yiyordu normalde .