Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet RTÜK İzlenen 4 Diziye Yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
227
252
63
Kimse bana laf etmesin essek degilsiniz goruyorsunuz ustukapali konusuyor ama cemaatci agziyla konusuyor anlamissinizdir. Boyle insanlara saygi duymayin. Pezev.kler Allah'a şirk kosuyorlar bana muslumanliga saldirma diyor.

ferhatcan21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,194
501
113
Tvler zaten tamamen ahlaki bozuyor kim kime dum Duma milleti böyle ahlaksız yaşam bicimlerine ozendiriyorlar aile içi etik olmayan durumlarin yaşanması için elinden geleni yapıyorlar öyle absürt olaylar gösteriliyor ki insanın kanı donuyor

Revival

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,997
1,557
113
Deha
Arka Sokaklar
Sahipsizler
Yabani
Arkadaşlar iyice muz cumhuriyeti olduk herşeye engel koymaya çalışılıyor. Bu diziler sırf herkesin pis yüzünü ortaya çıkardığı için yasaklandı. Harbiden özgürlüğümüz ellerimizden iyice kaydı. Ne yaparız ne ederiz bilmiyorum ama biri dur demeli böyle aşağılık sistem olmaz.
Arka sokaklar ne alaka

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,201
24,893
113
Arka sokaklar yayın yasağı getirilmiş her olayı dizide geçirip onu işlemeye başladı açık açık devleti suçluyolar

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,047
1,855
113
Dostum bu ülkede hiç bir karşıt fikri eleştiremeyecek miyiz ? Adam direkt bel altı vuruyor. Kızımı karıştırıyor. Sen olsan bu saatten sonra seviyeli tartışmayı mı seçersin ? Yoksa onun seviyesinde devam etmeyimi...
Ben karşıyım karşılıklı tahriklere. Yani zaten en basitinden diyelim ki karşındakine kendi inancını veya inançsızlığını aktarmak istiyorsa bir kişi, hakaret etmeden tatlı dille yaklaşmalıdır. Aksi durumda karşısındaki de anlayabilmek için dinlemez ve kendini tamamiyle kapatıp sırf karşısındakinin argümanlarına cevap yetiştirebilmek için dinler.

Yani zaten agresif bir dilin kimseye faydası olmaz. Ben müslümanken biri bana gelip senin dinin pedofili dini dese ben direk cephe alırdım mesela. Her tartışmanın belli bir üslübu olmalıdır. Bir müslüman gelip dinsizler için sizin ahlak kurallarınız olamaz annenizle bile yatabilirsiniz derse o kişi de tepki toplar. 6 yaşındaki kızla evlenmek veya evlatlığının eşini nikahına almak mı ahlak oluyor derler bu sefer de

İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Yani senin için söylemiyorum genel konuşuyorum

Son düzenleme:

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,957
1,414
113
Şu dizi yasaklanması olayında bile olayı akp İslam cemaat dusmanligina çekenler yeminle ergenlerden hiçbir farkı yok
Bunlar 2000 başlarını görmemiş veya 90 lari

Bu Z kuşağı çok tehlikeli diyordum sonra alfa çıktı ama bunalrdan önce bu doğru dürüst bilgisi olmadan konuşan 18-25 yaş arasına bir tırpan gerek kafayı yemissinjz

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,218
68,992
113
Konu amacını aştığı için KONU KİLİT. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...