Hüsnü çobanın kızını bütün istanbul üstünden geçti sonra izlemeyi bıraktımDierleri hakkında bilgim yok ama bu arka sokaklar çok dandik sıradan bı diziydi yahu onun nesinden rahatsız olmuşlar bide 20 25 yıllık diziydi Vaybe sasirdim ona
Arka sokaklar ne alakaDeha
Arka Sokaklar
Sahipsizler
Yabani
Arkadaşlar iyice muz cumhuriyeti olduk herşeye engel koymaya çalışılıyor. Bu diziler sırf herkesin pis yüzünü ortaya çıkardığı için yasaklandı. Harbiden özgürlüğümüz ellerimizden iyice kaydı. Ne yaparız ne ederiz bilmiyorum ama biri dur demeli böyle aşağılık sistem olmaz.
Ben karşıyım karşılıklı tahriklere. Yani zaten en basitinden diyelim ki karşındakine kendi inancını veya inançsızlığını aktarmak istiyorsa bir kişi, hakaret etmeden tatlı dille yaklaşmalıdır. Aksi durumda karşısındaki de anlayabilmek için dinlemez ve kendini tamamiyle kapatıp sırf karşısındakinin argümanlarına cevap yetiştirebilmek için dinler.Dostum bu ülkede hiç bir karşıt fikri eleştiremeyecek miyiz ? Adam direkt bel altı vuruyor. Kızımı karıştırıyor. Sen olsan bu saatten sonra seviyeli tartışmayı mı seçersin ? Yoksa onun seviyesinde devam etmeyimi...