Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Rulet Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tekila2727

ᎷᎩ ᏁᏗᎷᏋ ᎥᏕ ᏦᏗᏖᎥᏝ ᏦᏋᎴᎥ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
450
462
63
kankalar şu videoya bakarmisiniz 34e düşeceği anda 17yemi çekilmiş top ben defalarca izledim
benimle ayni fikirde olan varmi ?

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,933
69,529
113
kankalar şu videoya bakarmisiniz 34e düşeceği anda 17yemi çekilmiş top ben defalarca izledim
Siyah 17 reis

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,933
69,529
113

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,562
6,661
113
çok düşünme bence cevabı evet olsa ne olur hayır olsa ne olur bunların hepsi ermenistan letonya gürcistan gibi denetime tabi olmayan ülkelerden yayın yapıyorlar mamematiksel olarak zaten yapmalarına gerek yok yapsalar bile kimse neden yaptın diyemez blackjack de kurpiyenin kağıdı 20 21 den aşağı düşmüyor sende 10 varken sevinemiyorsun kurpiyede 3 varkene sana veriyor 4 kurpiye çekiyorda çekiyor 2 a 3 4 hangisi lazımsa şak 21 yapıyor paso yalan rulet hele düşman g.. :D

tekila2727

ᎷᎩ ᏁᏗᎷᏋ ᎥᏕ ᏦᏗᏖᎥᏝ ᏦᏋᎴᎥ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
450
462
63
çok düşünme bence cevabı evet olsa ne olur hayır olsa ne olur bunların hepsi ermenistan letonya gürcistan gibi denetime tabi olmayan ülkelerden yayın yapıyorlar mamematiksel olarak zaten yapmalarına gerek yok yapsalar bile kimse neden yaptın diyemez blackjack de kurpiyenin kağıdı 20 21 den aşağı düşmüyor sende 10 varken sevinemiyorsun kurpiyede 3 varkene sana veriyor 4 kurpiye çekiyorda çekiyor 2 a 3 4 hangisi lazımsa şak 21 yapıyor paso yalan rulet hele düşman g.. :D
aman aman bana bj deme d.şman g.t.ne :D

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,261
51,249
113
He sunuda ekliyim adamin en con kazanacagi 3 numaradan biri gelmis 5 17 veya 29 lazimmis adama baska numara gelse kol saati alcakmis ama sansi varki 17ye dustu top kurtardi g.tu

anpanman0001

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,709
419
83
Kurpiyerin topu çok dikkatli bir şekilde takip etmesi hile olduğunu gösteriyor zaten. Kim kazandıysa güzel kazandırmışlar.

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Geçen gün ard arda 28 geldi izlemiştim öylesine sonra da 0 geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...