- 67,547
- 39,867
- 113
Kafayi mesgul tutuyor aw yoksa borclari dusunuyosunSayı yazmaktan kımsenın muhabbet ettıgı yok ki dost
Kafayi mesgul tutuyor aw yoksa borclari dusunuyosunSayı yazmaktan kımsenın muhabbet ettıgı yok ki dost
valla usta deli gibi sayı sayıyorlar napıyor bunlar sayılarımı öğreniyorSayı yazmaktan kımsenın muhabbet ettıgı yok ki dost
Hayirlisi bakalim bakarsin bende gelirim awUmutla biz bir gün el ele atlarız 5.köprüyü bekliyoruz
aynı şeyleri farklı yerlerde yaşadım 😀Bu sayı yazmak bir şey değil vallahi 1sn de 2 sayfa akıyordu rollingler herkes delırmıs gibiydi 3.5 sene önce komediydi
53 k mesaj nasil olacak yoksaBu sayı yazmak bir şey değil vallahi 1sn de 2 sayfa akıyordu rollingler herkes delırmıs gibiydi 3.5 sene önce komediydi
Üstteki gelir alttaki bilemedimSahtiyana yeni kupon verdik oynamadı başlıyor bakalım kendim oynadım yattı bakalım bu da gelirse çamaşır suyuyla kolonyayı karıştırıp içicem Ekli dosyayı görüntüle 395778
Alttaki gelir ustteki pertÜstteki gelir alttaki bilemedim
Yok bu forumda saat olarak benden aktif olan yok yönetim dahil o yüzden o sayı saydık mı saydık tabi de şimdi roll şans parası falan uğraşmıyorum sigara yoksa bir 2 sinyal yaparız yoksa 100 lira sinek gibi anında gidiyor53 k mesaj nasil olacak yoksa
Bence alttaki kesin gelirÜstteki gelir alttaki bilemedim
Toronto çöp son maçta izlesen anlardın 😀Alttaki gelir ustteki pert
İlk golü Toronto atar 5-1 biter o maçToronto çöp son maçta izlesen anlardın 😀
he ben alttakide iy kg sandım pardon oda geliir 😀Alttaki gelir ustteki pert
Dost bizdede ayni 3 4 saat takip 5 dk da kayip ama dedigim gjbi borclari dusunmekten iyiYok bu forumda saat olarak benden aktif olan yok yönetim değil o yüzden o sayı saydık mı saydık tabi de şimdi roll şans parası falan uğraşmıyorum sigara yoksa bir 2 sinyal yaparız yoksa 100 lira sinek gibi anında gidiyor
ya ben onuda iy. Kg sandım o gelir gelirİlk golü Toronto atar 5-1 biter o maç
Borclarını say bakem merak ettımDost bizdede ayni 3 4 saat takip 5 dk da kayip ama dedigim gjbi borclari dusunmekten iyi