Reco borç yapmaz ama 15-20 bin olsun kimsenin haberi olmamasına rağmen dm yi kapatır öyle pis bir huyu var dm kapalıysa kesin para vardır istisnası yokSenin borc var mi dost merak ettim aw herkesi
Reco borç yapmaz ama 15-20 bin olsun kimsenin haberi olmamasına rağmen dm yi kapatır öyle pis bir huyu var dm kapalıysa kesin para vardır istisnası yokSenin borc var mi dost merak ettim aw herkesi
10-15 ıste kartı patlatıyom oduyom yıne patlatıyomborcun vardi hani yalançı
Paran varken oynican zaten ben misal 10 tane oynuyodum 1 tane parayi cikartiyodu bazen baya kar birakiyodu onada takip gerek holi asya da falan baya var ama cogu tuzak asil tek mac aciyodular betist matador sahabet falan onlar cok iyiydiOzel ıran ne zamna denesem hemen patlıyo
O zmn ondan deıldı hayatındıbı oyle dedı herkes ınandı cok yazan oluyodu hepsını sılıp kapadıydımReco borç yapmaz ama 15-20 bin olsun kimsenin haberi olmamasına rağmen dm yi kapatır öyle pis bir huyu var dm kapalıysa kesin para vardır istisnası yok
Bu borç değil 😀 yok mu şöyle 400k borç10-15 ıste kartı patlatıyom oduyom yıne patlatıyom
Bzimde oyleydi calismaya baslayinca limitleri actilar tabi simdi 1 2 ay calismicam bakalim artik hayirlisiSızın kadar yok 10-15k fakan oduyom yıne oluyo artmaz sabıt
Oyle olmam hayatta kredı kartı yetıyo ucu ucuna fazlası öldürürBu borç değil 😀 yok mu şöyle 400k borç
HmSonra trıbe gırıp ıma yapıyo saldım ne cevap verecem
12 bin satın alım yapmış dede de 3x varmış dostDe haydi dost kuruduk mac ver bize @Sahtiyan
Iyi dost 36k iyi para12 bin satın alım yapmış dede de 3x varmış dost
senin uykun mu geldi dostMınnesota basket var 39.5 uste bas bıtır rollu 😂
Matematıgını skm dostIyi dost 36k iyi para
Daha erken 5 gbısenin uykun mu geldi dost
360 dost dalgasina yazdik muhendis adamizMatematıgını skm dost
Düşman uyur pikaçu uyumasssDaha erken 5 gbı