- 1,760
- 985
- 113
kalben aynı duyguları paylaşıyoruz. tarafımız belliKonuscak cok seyy varda simdi baskan gelir siyaset yapmayin der
kalben aynı duyguları paylaşıyoruz. tarafımız belliKonuscak cok seyy varda simdi baskan gelir siyaset yapmayin der
Futbol candır gerisi heyecanagacım diyorum hep diyorum. futboldan şaşmıcaksın. voleyboldu tenisti bunlar fantezi. para kazandıracağına inanmadığım organizasyonlar
Sen futbol oynayan biri olarak aylık kazancın nedir dost söylede milleti ikna etagacım diyorum hep diyorum. futboldan şaşmıcaksın. voleyboldu tenisti bunlar fantezi. para kazandıracağına inanmadığım organizasyonlar
enişte yapma Allah aşkına şu teniste voleybolda forumda kaç kişi para kazandım diyebilir ya uzun vadedeSen futbol oynayan biri olarak aylık kazancın nedir dost söylede milleti ikna et
Bir gün çok kazanacağuuuuk dost 😊Sen futbol oynayan biri olarak aylık kazancın nedir dost söylede milleti ikna et
Bol şanslar dost
Futboldan anlamıyorum dost ya voleyboldan 100 tl ile başlayıp kendime iphone 11 aldığımı bilirim.agacım diyorum hep diyorum. futboldan şaşmıcaksın. voleyboldu tenisti bunlar fantezi. para kazandıracağına inanmadığım organizasyonlar
Son sans demeyeydin iyiydi
Bol şanss