- 30,625
- 9,651
- 113
Efes son 20
Tenis kazandırır ama yüksek kovalarsin favoriler ilk seti veriyo 2. Set kirdiriyo oran oluyo 4 5 ordan aliyo sonra onları kovalican öyle körü körüne vurdun mu gelmiyoenişte yapma Allah aşkına şu teniste voleybolda forumda kaç kişi para kazandım diyebilir ya uzun vadede
yok aga akıl karı gelmiyor bana. siz seversiniz o ayrı bişey dediğim yokFutboldan anlamıyorum dost ya voleyboldan 100 tl ile başlayıp kendime iphone 11 aldığımı bilirim.
En yüksek ne çektin senBir gün çok kazanacağuuuuk dost 😊
kesinlikle doğru tespitTenis kazandırır ama yüksek kovalarsin favoriler ilk seti veriyo 2. Set kirdiriyo oran oluyo 4 5 ordan aliyo sonra onları kovalican öyle körü körüne vurdun mu gelmiyo
onu diyorum enişte işte. at yarışı gibi. oyunu okumak lazım, oyuncu bilmek lazım, zemin bilmek lazım. futbol öyle mi. skr bu diyosun basıyosun parayı. basit usulTenis kazandırır ama yüksek kovalarsin favoriler ilk seti veriyo 2. Set kirdiriyo oran oluyo 4 5 ordan aliyo sonra onları kovalican öyle körü körüne vurdun mu gelmiyo
Halis Karataş 7 bininci koşusunu kazanmis dün koca tskli karatasonu diyorum enişte işte. at yarışı gibi. oyunu okumak lazım, oyuncu bilmek lazım, zemin bilmek lazım. futbol öyle mi. skr bu diyosun basıyosun parayı. basit usul
at bilen adama saygım var. o bambaşka bir iş ya. meslek resmenHalis Karataş 7 bininci koşusunu kazanmis dün koca tskli karatas
Dost betadonis var bilir misin siteye gireyim dedim 10 TL kalmış bakiyede ama 3 4 sene oluyor 4.5 k yaptım 10 lirayı çektimEn yüksek ne çektin sen
Kucucuk adamin tassagi buyuk olmaz enisteHalis Karataş 7 bininci koşusunu kazanmis dün koca tskli karatas
Dost siz neden kumar oynuyonuz 😁 arada bı 20 30 indirmedin mi bu işin anlamı yokDost betadonis var bilir misin siteye gireyim dedim 10 TL kalmış bakiyede ama 3 4 sene oluyor 4.5 k yaptım 10 lirayı çektim
Bir kere de 200 TL atmıştım pulibete Big başa Bonanza 6 TL den ceviriyordum scattera girdi 3.5 vermişti onu çektim bu da 2 yıl önce falan onkadar
Yeni başladık diyelim dost 😁Dost siz neden kumar oynuyonuz 😁 arada bı 20 30 indirmedin mi bu işin anlamı yok
Atlara yalata yalata büyütmüştür körle yatan şaşı kalkarKucucuk adamin tassagi buyuk olmaz eniste