- 2,352
- 771
- 113
Gece 4 te başladık saat 8 geliyordu mesai devam ediyordu reyis ama paket olduk çok şükürKonu kapanmasın arkadaşlar akşam devamkee...
Gece 4 te başladık saat 8 geliyordu mesai devam ediyordu reyis ama paket olduk çok şükürKonu kapanmasın arkadaşlar akşam devamkee...
Kral patlat bi çin basketbol izleyelimKonu kapanmasın arkadaşlar akşam devamkee...
Yok yok ben gerekeni yaptım intikam alındı 😀😀Gece 4 te başladık saat 8 geliyordu mesai devam ediyordu reyis ama paket olduk çok şükür
Bol şans takipteyimEmrin olur kral buyur
Bol şansın olsun kral. Bitmek tükenmek bilmiyor maşallah.Emrin olur kral buyur
😀😀Gece 4 te başladık saat 8 geliyordu mesai devam ediyordu reyis ama paket olduk çok şükür
Barem 194.kral.gelmis bu😂Emrin olur kral buyur
Samet dün bize 5.5 saat takip ettirip 1 saat takip edenlere ödül vermen çok iyi bi dvranış mıydıYok yok ben gerekeni yaptım intikam alındı 😀😀
Hayırlı olsun
Gelmiş sayılır bu dost.Emrin olur kral buyur
Dost sabaha kadar takip ettik insan Bi görür Dü 😂Yok yok ben gerekeni yaptım intikam alındı 😀😀
6 saat takip ettik dost gece uykusuz kaldık umarım bizi görürsünEmrin olur kral buyur
Dostum 5500 TL dağıtım yaptım ilk rol de. 39 tane mesaj var ? Son rol hedefe yaklaşması bile nasıl görebilirim sence ?Dost sabaha kadar takip ettik insan Bi görür Dü 😂
Kardesim çekiliş yapıldı ben 6k para dağıttım dagittigim için yemin ederim pişmanım gelen mesajları görsen aklın gider. Ben burda hanginizi tanıyorum da haksızlık yapayım. 30 tane adam takip etmiş ben 30 tane adama nasıl para göndereyimSamet dün bize 5.5 saat takip ettirip 1 saat takip edenlere ödül vermen çok iyi bi dvranış mıydı
Rol işi akşam reisBu son attığın maç için olurmu bir şeyler gelirse,takiplik olarak atmışsın o yüzden dedim
Son roll degil dost konunun başından beri varım o yüzden dedim 6 saat belki illa ki görmüşsündür takip ettiğimiDostum 5500 TL dağıtım yaptım ilk rol de. 39 tane mesaj var ? Son rol hedefe yaklaşması bile nasıl görebilirim sence ?
Çok rahat 190 ları bulurEmrin olur kral buyur
Kral geldi bu 5 dk var zevki.kalmadi bi cin patlat onu takip edelim😂Emrin olur kral buyur