Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sametcan80 / Kasa 15k Hedef 50k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

Seol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,234
16,896
113
Kardesim çekiliş yapıldı ben 6k para dağıttım dagittigim için yemin ederim pişmanım gelen mesajları görsen aklın gider. Ben burda hanginizi tanıyorum da haksızlık yapayım. 30 tane adam takip etmiş ben 30 tane adama nasıl para göndereyim
Haksızlık felan bilmemde ben konunun başından sonuna kadar vardım çekiliş bi kere yasak olan bişey biz bunu bilerek geldik katoldık sonradan gelenleri almışsın listeye hiç etik değil adam 30dk takip etmiş ödül almoş ben 5.5 saat takip etmişim hangisi hak peki tanıyıp tanımaman sorun değil biz 5-6 kupon takip ettik adam tek kupon takip edip ödül aldı emeği veren biz ekmeği yiyen onlar anlamadın yer burası.

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,241
923
113
Siz haklısıniz arkadaşlar özür dilerim ben yanlış yapıyorum . Kendin oyna kendin izle eglencene bak niye burda uğraşıyorum ki değil mi reis?. Neyse kusura bakmayın kusurumuz olduysa da konuyu kapatıyorum herkese iyi eğlenceler bol şanslar. @Başkan başkanım konuyu kapatabilir miyiz rica etsem

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,951
2,310
113
Haksızlık felan bilmemde ben konunun başından sonuna kadar vardım çekiliş bi kere yasak olan bişey biz bunu bilerek geldik katoldık sonradan gelenleri almışsın listeye hiç etik değil adam 30dk takip etmiş ödül almoş ben 5.5 saat takip etmişim hangisi hak peki ?
Bencede dün beraber 4-5 saat takip ettim sonuç tahmin ettim sonra uyuya kaldık.geldik ismini görmedigimiz arkadaşlar almış bari bizide çekilişe alsaydiniz

erkut0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
600
217
43
Siz haklısıniz arkadaşlar özür dilerim ben yanlış yapıyorum . Kendin oyna kendin izle eglencene bak niye burda uğraşıyorum ki değil mi reis?. Neyse kusura bakmayın kusurumuz olduysa da konuyu kapatıyorum herkese iyi eğlenceler bol şanslar. @Başkan başkanım konuyu kapatabilir miyiz rica etsem
Kapat bencede senden rolde yolda olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...