- 606
- 622
- 93
bol şans
Haksızlık felan bilmemde ben konunun başından sonuna kadar vardım çekiliş bi kere yasak olan bişey biz bunu bilerek geldik katoldık sonradan gelenleri almışsın listeye hiç etik değil adam 30dk takip etmiş ödül almoş ben 5.5 saat takip etmişim hangisi hak peki tanıyıp tanımaman sorun değil biz 5-6 kupon takip ettik adam tek kupon takip edip ödül aldı emeği veren biz ekmeği yiyen onlar anlamadın yer burası.Kardesim çekiliş yapıldı ben 6k para dağıttım dagittigim için yemin ederim pişmanım gelen mesajları görsen aklın gider. Ben burda hanginizi tanıyorum da haksızlık yapayım. 30 tane adam takip etmiş ben 30 tane adama nasıl para göndereyim
Boşuna takip etme yazdı bu roll değil diye anladın herhalde demi.173 süre 5:26 gelir bu
Roll degilmi görmedim diger mesajıBoşuna takip etme yazdı bu roll değil diye anladın herhalde demi.
Bencede dün beraber 4-5 saat takip ettim sonuç tahmin ettim sonra uyuya kaldık.geldik ismini görmedigimiz arkadaşlar almış bari bizide çekilişe alsaydinizHaksızlık felan bilmemde ben konunun başından sonuna kadar vardım çekiliş bi kere yasak olan bişey biz bunu bilerek geldik katoldık sonradan gelenleri almışsın listeye hiç etik değil adam 30dk takip etmiş ödül almoş ben 5.5 saat takip etmişim hangisi hak peki ?
🤣🤣🤣🤣 Senden olduysa göster de o yoldan gidelim kardeşimmmSamet senden bi yol olmaz
Kapat bencede senden rolde yolda olmazSiz haklısıniz arkadaşlar özür dilerim ben yanlış yapıyorum . Kendin oyna kendin izle eglencene bak niye burda uğraşıyorum ki değil mi reis?. Neyse kusura bakmayın kusurumuz olduysa da konuyu kapatıyorum herkese iyi eğlenceler bol şanslar. @Başkan başkanım konuyu kapatabilir miyiz rica etsem
aynen katılıyorum @sametcan80 biz 5 saatten fazla takip yaptık bizi boş geçmen biraz ayıp oldu gibiSamet dün bize 5.5 saat takip ettirip 1 saat takip edenlere ödül vermen çok iyi bi dvranış mıydı
Dost Bi dm ye bakar mısın🤣🤣🤣🤣 Senden olduysa göster de o yoldan gidelim kardeşimmm
Değil kanka boşver hiç takipleme diye söyledimRoll degilmi görmedim diger mesajı
Kanki bize verme sorun değilde artı bir yazdigin arkadaşa bile vermmemissin biz ona takıldık Yoksa canın saolsun ahmet olmaz Mehmet olur biz burda bir aileyiz sonuçta🤣🤣🤣🤣 Senden olduysa göster de o yoldan gidelim kardeşimmm