- 10,651
- 3,108
- 113
2. 50k da yolda hadi bakalım
😂😂😂😂😂😂Bi
Bi ara ben bile girip 3lğk attım
Umarım dostum ☘2. 50k da yolda hadi bakalım
dep bizi yanıltıyor ama nedense hala bir nba dönüşü bekliyorum ya cok harcadım vakit az izlemedik bu nba😂😂😂😂😂😂
☘☘☘🙏Hadi bakalım umarım son adım olur da yine wonlaroz
dün gece vurmus 50 gördüm ama dün balıkcı haso takip ediyorduk pokerde burda yoktuk hahahahaUmarım dostum ☘
Herşey olabilir dostdep bizi yanıltıyor ama nedense hala bir nba dönüşü bekliyorum ya cok harcadım vakit az izlemedik bu nba
Ahh ahhhdün gece vurmus 50 gördüm ama dün balıkcı haso takip ediyorduk pokerde burda yoktuk hahahaha
Dostum acâip saskinim pota işte şans attıkları giriyor ama 3 çeyrekte bı seylerine bakardep bizi yanıltıyor ama nedense hala bir nba dönüşü bekliyorum ya cok harcadım vakit az izlemedik bu nba
iki gözüm 2 oldu 106 k aldı valla agza düsmese 166 bin alıyordu poker turnuvada gelcek pazar ben alcam o bayragı 1 forumda jaajajajaAhh ahhh
Bende öyle düşünüyorum DostumDostum acâip saskinim pota işte şans attıkları giriyor ama 3 çeyrekte bı seylerine bakar
Şans senden yama olsun Dostum 😍☘🙏iki gözüm 2 oldu 106 k aldı valla agza düsmese 166 bin alıyordu poker turnuvada gelcek pazar ben alcam o bayragı 1 forumda jaajajaja
#bu poker de kumarij aga babasi dikkat etiki gözüm 2 oldu 106 k aldı valla agza düsmese 166 bin alıyordu poker turnuvada gelcek pazar ben alcam o bayragı 1 forumda jaajajaja