- 1,017
- 223
- 63
@sametcan80 keske favori kovalasaydık güzel oranlar yakalardın 3 4 oran falan vardı new kanka suan noldu durum bitiş mi
Diger kupon won oldu bakalım@sametcan80 keske favori kovalasaydık güzel oranlar yakalardın 3 4 oran falan vardı new kanka suan noldu durum bitiş mi
Dost adam hucumda kaçırdı zaten maçın o anında hücum ribaundu vermek nedir ya, sonrasında faul yaptı zatenYa adamlar full hücum etse 6 sn kalacaktı.%100 iyi savunacağının garantisi yok,yap faulü gitsin.Yediğin anda süre kalmayacaktı zaten.
Delirttiler valla.
Bol şanslarNeyse ki 231.5 üstten zararı kurtardık. Sabah oldu artık dostlar sizler ve kendim için günün son kuponu . Kupon gelirse 5 kişiye 500 TL dagitim yapılacak..
Bu gelsin bariNeyse ki 231.5 üstten zararı kurtardık. Sabah oldu artık dostlar sizler ve kendim için günün son kuponu . Kupon gelirse 5 kişiye 500 TL dagitim yapılacak..
bol şansNeyse ki 231.5 üstten zararı kurtardık. Sabah oldu artık dostlar sizler ve kendim için günün son kuponu . Kupon gelirse 5 kişiye 500 TL dagitim yapılacak..
İnş gelecekNeyse ki 231.5 üstten zararı kurtardık. Sabah oldu artık dostlar sizler ve kendim için günün son kuponu . Kupon gelirse 5 kişiye 500 TL dagitim yapılacak..
bol şansNeyse ki 231.5 üstten zararı kurtardık. Sabah oldu artık dostlar sizler ve kendim için günün son kuponu . Kupon gelirse 5 kişiye 500 TL dagitim yapılacak..
Bol şanslar gardaş hadi bakalımNeyse ki 231.5 üstten zararı kurtardık. Sabah oldu artık dostlar sizler ve kendim için günün son kuponu . Kupon gelirse 5 kişiye 500 TL dagitim yapılacak..
Hadi bakalım bol şansNeyse ki 231.5 üstten zararı kurtardık. Sabah oldu artık dostlar sizler ve kendim için günün son kuponu . Kupon gelirse 5 kişiye 500 TL dagitim yapılacak..
Bol şanslar dostum Mutlu son OLSUN bu 👆🍀☘☘Neyse ki 231.5 üstten zararı kurtardık. Sabah oldu artık dostlar sizler ve kendim için günün son kuponu . Kupon gelirse 5 kişiye 500 TL dagitim yapılacak..