- 4,951
- 3,755
- 113
@sametcan80 kanın kokusunu aldın 😅😅
Acaba dm yanacakmi diyorsun...#kismet nasip be kardesimEeeee şimdi en zor kısım
NasilSonunda Uçak hedefe ulaştı...😀😀 Şimdi dostlar nasıl bir yol izleyelim dağıtım için. Lütfen saygılı olalım düşüncelere mantıklı bir fikir var ise soyleyin lutfen
OhaDm şuan 18 mesaj.. cevap vermiyorum mecburen lütfen anlayışla karsilayin
Burda kimler var ince ona bak dostSonunda Uçak hedefe ulaştı...😀😀 Şimdi dostlar nasıl bir yol izleyelim dağıtım için. Lütfen saygılı olalım düşüncelere mantıklı bir fikir var ise soyleyin lutfen
Uçağın hep uçsun kardeşim,,,✨⭐👆Sonunda Uçak hedefe ulaştı...😀😀 Şimdi dostlar nasıl bir yol izleyelim dağıtım için. Lütfen saygılı olalım düşüncelere mantıklı bir fikir var ise soyleyin lutfen
Dm mi atcaz sen Atmican miDm şuan 18 mesaj.. cevap vermiyorum mecburen lütfen anlayışla karsilayin
Kendin diceyeceksin fazlada uzatmadan konuyu baglicaz dostSonunda Uçak hedefe ulaştı...😀😀 Şimdi dostlar nasıl bir yol izleyelim dağıtım için. Lütfen saygılı olalım düşüncelere mantıklı bir fikir var ise soyleyin lutfen
Başkan sen dilediğin gibi yap benceSonunda Uçak hedefe ulaştı...😀😀 Şimdi dostlar nasıl bir yol izleyelim dağıtım için. Lütfen saygılı olalım düşüncelere mantıklı bir fikir var ise soyleyin lutfen
AynenBurda kimler var ince ona bak dost
Dost konuyu kapattiriyorsun ondan sonra istediklerine dm atiyorsun yoksa burda bana attin ona atmadin kavgasi cikar hic kafani agritma bu saatteSonunda Uçak hedefe ulaştı...😀😀 Şimdi dostlar nasıl bir yol izleyelim dağıtım için. Lütfen saygılı olalım düşüncelere mantıklı bir fikir var ise soyleyin lutfen
Once bi listeyi gormek gerekDm şuan 18 mesaj.. cevap vermiyorum mecburen lütfen anlayışla karsilayin
Vallaha ben yazmadımDm şuan 18 mesaj.. cevap vermiyorum mecburen lütfen anlayışla karsilayin
En başından beri takip ediyorum ben vallaSonunda Uçak hedefe ulaştı...😀😀 Şimdi dostlar nasıl bir yol izleyelim dağıtım için. Lütfen saygılı olalım düşüncelere mantıklı bir fikir var ise soyleyin lutfen