- 4,951
- 3,755
- 113
Fazlası yok gibi
Olması gerekeni yaptı dostum evet,👏👏👏Sessizce gereken yap Samet kardeş tavrını sevdim.
Kesinlikle öyle olsun zaten kardeşimİyi galiba kavgasız gürültüsüz olacak herşey net
Olum adam atacak bir sakin olsana her sey usulünde gidiyor,zaten@sametcan80 tam 8 saattir kuponlarinla cebellesiyorum full hepsiyle
Işine bakOlum adam atacak bir sakin olsana her sey usulünde gidiyor,zaten
Ah beArkadaşlar googleden çekiliş yaptım. Bu arkadaşlar kazananlar. Ben devam edeceğim yeni kasa yeni rol ile katılmak isteyen katılabilir tekrar. Elimden geleni yaptım ben lütfen anlayışla karsilayin
Devam pesindeyizArkadaşlar googleden çekiliş yaptım. Bu arkadaşlar kazananlar. Ben devam edeceğim yeni kasa yeni rol ile katılmak isteyen katılabilir tekrar. Elimden geleni yaptım ben lütfen anlayışla karsilayin
Sil bu yorumu hemen cekilis yasakArkadaşlar googleden çekiliş yaptım. Bu arkadaşlar kazananlar. Ben devam edeceğim yeni kasa yeni rol ile katılmak isteyen katılabilir tekrar. Elimden geleni yaptım ben lütfen anlayışla karsilayin
Kesene bereket dostArkadaşlar googleden çekiliş yaptım. Bu arkadaşlar kazananlar. Ben devam edeceğim yeni kasa yeni rol ile katılmak isteyen katılabilir tekrar. Elimden geleni yaptım ben lütfen anlayışla karsilayin
Olacak iş değil yaHakana yazık olcak
#ust oyuncusun sen,,sansin 3ncu ceyrekteki gibi olsunArkadaşlar googleden çekiliş yaptım. Bu arkadaşlar kazananlar. Ben devam edeceğim yeni kasa yeni rol ile katılmak isteyen katılabilir tekrar. Elimden geleni yaptım ben lütfen anlayışla karsilayin
Canin saolsun ilk kupondan beri burdaydim
Sen kralsın seni baştan beri görüyorum sende dahilsin