- 2,104
- 630
- 113
Şansın daim olsun. Geç gördüm ama önceki arkadaşların desteklemişler baya. Tebrik ederimTeşekkürler arkadaşlar herkese 🙏🙏
Ben dm den ulasacagim bazı arkadaşlara
HERKESE hayırlı geceler
Şansın daim olsun. Geç gördüm ama önceki arkadaşların desteklemişler baya. Tebrik ederimTeşekkürler arkadaşlar herkese 🙏🙏
HERKESE hayırlı geceler
Dostum madem 24 de kaldı , sahabete attığın paraları Vbette çevirseydin keşke çarkı tamamlardın2 de 1 yapmak lazım ya tüh
Kesene breket hayırlı gecelerTeşekkürler arkadaşlar herkese 🙏🙏
HERKESE hayırlı geceler
Sorma benim düşüncem ama 205 TL kaldı 1 K lık ödülü almaya dedim 350 olarak yatırayım toplu basayım 2 hak gelsin ama ağtallık ettik valla elime geçen tüm paraları gömcem artık vbeteDostum madem 24 de kaldı , sahabete attığın paraları Vbette çevirseydin keşke çarkı tamamlardın
2 saatte finiş 🤣Evet arkadaşlar daha 1 buçuk saat öncesine kadar aç,bitab,harab halde sokakta dolaşırken olağandışı bir şey oldu ve para bizi buldu bı sekilde 😎 otel odasından sizlerle bir roll yapalım diyorum. Varmı onerdiginiz sponsor bı site sağlam hızlı çekim olan, ben yatırım bonusu pek almam ama güzel bı promosyonu olan varsa önerin oraya yaptıralım başlayalım yoksa holigana atayım . Rol sonu bazı arkadaşları özelden ziyaret ederim🙂🤪😉
dost seni nerden tanıyomSon 1 dk
Telegram gruplarindan hemşo 😀dost seni nerden tanıyom
Yok bir kaç arkadaşa dm ulasacam dedi keşke çekiliş olsaydı kısmet@sanameterio ağa cekilismi olcak
ne yapıyon loTelegram gruplarindan hemşo 😀
Yanlış yere yazıyon dost 😂😂😂😂😂Dk 37
2-0
10 kişi 30 yazdiydidaYok bir kaç arkadaşa dm ulasacam dedi keşke çekiliş olsaydı kısmet
Öyleydi de sonra vazgeçti karar benim para benim 😀😀😀 para kimdeyse patron o10 kişi 30 yazdiydida