melek gibi adamı delirttin sonunda sansar çek gelsin@Sansar45 dost illa çekiliş istiyorsan verir misin liste çekiliş yapıyım kaç kişiye ne kadar şans parası
melek gibi adamı delirttin sonunda sansar çek gelsin@Sansar45 dost illa çekiliş istiyorsan verir misin liste çekiliş yapıyım kaç kişiye ne kadar şans parası
listeyi de alabilir miyim güzel insan5 kişiye 20 yap dost
Senjn paparan yok mu halamelek gibi adamı delirttin sonunda sansar çek gelsin
Kadir bi laf söylerdim ama inan hiç havamda değilim forumdan kopmak istemiyorumÖlücü güllü reis onlayn
5 kisiye 21 olsunlisteyi de alabilir miyim güzel insan
mod ınceden gördü@Sansar45 dost illa çekiliş istiyorsan verir misin liste çekiliş yapıyım kaç kişiye ne kadar şans parası
listeyi de alabilir miyim güzel insan
Ya da 10 kisiye5 kisiye 21 olsun
Özelden söv reis seviyorum seni takılıyorumKadir bi laf söylerdim ama inan hiç havamda değilim forumdan kopmak istemiyorum
Kral 11. Sayfada son paylaştığı kuponu begenenlerden cek gitsin oyle dedilisteyi de alabilir miyim güzel insan
Berkay ında cebinden çıkmıyor ya az önce 12 kişiye 50 yolladı şimdi insafa geldi 10 kişiye 20 diyor ahahahYa da 10 kisiye
evdeki dayıda var papara actık kanka baktım diğer türlü olmuyor bagıs toplayamıyoruz o bana atıyo akbanka cekip adama son 1 haftada hesapladı bugun 360 tl para gelmiş nasıl forummus bu diyo bende üye olayımSenjn paparan yok mu hala
masallah masallahevdeki dayıda var papara actık kanka baktım diğer türlü olmuyor bagıs toplayamıyoruz o bana atıyo akbanka cekip adama son 1 haftada hesapladı bugun 360 tl para gelmiş nasıl forummus bu diyo bende üye olayım
Vazgeçtim 3 kisiye 5 tlBerkay ında cebinden çıkmıyor ya az önce 12 kişiye 50 yolladı şimdi insafa geldi 10 kişiye 20 diyor ahahah
2 ifsali kullanici dışında tabiKral 11. Sayfada son paylaştığı kuponu begenenlerden cek gitsin oyle dedi